Reviews for Het Nieuwe Palinghuis

16 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
16 reviews
date score
Douglas
Reviewed on: unknown

het was weer top lekker gegeten lekker wijnen...

het was weer top lekker gegeten lekker wijnen gedronken de kleine vond het ook tof doe zo voort Douglas

Douglas
Reviewed on: unknown

Vandaag was het de verjaardags lunch van mijn...

Vandaag was het de verjaardags lunch van mijn vader omaai bangelijk goe doe zo voort.

Frans
Reviewed on: unknown

Zalig Pasen en het was wederom ZALIG in het...

Zalig Pasen en het was wederom ZALIG in het Palinghuis, asperges, hopscheuten, sintjacobsnoten, superverse rog en een heerlijk nagerecht zonder suiker voor de diabeten van de familie, en niet te vergeten de meer dan charmante gastvrouw en het onweerstaanbaar goed humeur van Eric. Tot zeer spoedig weerzien Frans en familoe

Philippe
Reviewed on: unknown

Fijnproeversmenu, aangeboden door resto.be,...

Fijnproeversmenu, aangeboden door resto.be, wat een feest! Oordeelt u zelf: AAA asperges met kreeft uit de Oosterschelde, gegrilde dagverse Sint Jacobsvruchten met lamsoor, megalekkere paling in ’t groen (gestoomd, 14 kruiden, waanzinnig lekker) gevolgd door stukje tarbot met verse morieltjes. Ene gerecht nog smakelijker dan ander, professioneel vriendelijke bediening, mooie wijnkaart, aangenaam interieur. Genoten van de eerste tot de laatste minuut, en dan vergeet ik nog bijna de dessertjes te vermelden; warm smeltend chocoladetaartje en tarte tatin ’comme il faut’. Chapeau aan de -schijnbaar steeds goedlachse) patron en zijn brigade. Topadres!

mark
Reviewed on: unknown

Ongelooflijk lekker gegeten, de ontvangst...

Ongelooflijk lekker gegeten, de ontvangst was ook uitmuntend, wij komen zeker nog eens terug, prijs kwaliteit heb ik nog nergens zo goed gegeten ! Alles was echt perfect , een aanrader voor iedereen die eens echt lekker en gezellig wil eten

Frans
Reviewed on: unknown

zeer geslaagd familiefeestje, een van de betere...

zeer geslaagd familiefeestje, een van de betere restaurants in Antwerpen, ze zien me daar nog zeker terug, alles xas dik in orde en de combinatie wijnen en gerechten uit zonderlijk, doe zo voort Gonda en Eric, tot binnenkort Frans 70 Waarloos

Paul
Reviewed on: unknown

We gingen voor de mosselen maar nadat de chef...

We gingen voor de mosselen maar nadat de chef met veel enthousiasme zijn suggesties had voorgesteld begonnen we te twijfelen. Mijn partner heeft dan ook voor de Canadese zalm gekozen i.p.v. mosselen. Als voorgerecht namen we de halve Charentaismeloen met vers gepelde garnalen. Alles was overheerlijk en werd steeds met een glimlach geserveerd. Wel opletten met de prijs van de suggesties want het voorgerecht kostte 24 euro per persoon wat we toch teveel vonden in vergelijking met de andere gerechten. Zeker een aanrader.

william
Reviewed on: unknown

De altijd goedgemutste Gonda aan het onthaal...

De altijd goedgemutste Gonda aan het onthaal en Eric aan het Fornuis. Hier is een dreamteam bezig met onvervalste Antwerpse roots. Superkwaliteit en uitermate charmante bediening in een kader dat de rijke geschiedenis van onze stad doet herleven. Op zijn Antwerps gezegd : gewoon bangelijk...

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

Buiten de prijs meer dan o.k.

Toevallig en dus onverwacht hier op een druilerige zaterdagmiddag binnengevallen. Meteen zeer vriendelijk onthaal. Lekkere amuses die onze appetijt aanscherpten, zelfde geldt voor uitstekende witte huiswijn. Beiden gek op paling in 't groen, en dus meteen besteld. Na zeer aanvaardbare wachttijd geserveerd. Zeer lekker. 2 ongunstige kanttekeningen: frietjes waren niet echt je dat! en de prijzen zijn toch wel hoog. 2 zeer gunstige kanttekeningen: vrolijke meertalige indien nodig bediening, en de fijne extraatjes (amuses, brood, koekjes). Fijn adres.

date score