Reviews for 't Brantyser

104 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
104 reviews
date score
placeholder
EmielSIMONS
Reviewed on 15/04/2017
Emiel recommends this restaurant for:

Lekker gegeten in een rustiek kader...

Lekker gegeten in een rustiek kader

GéryD'Haemer
Reviewed on 20/02/2017
Géry recommends this restaurant for:

gezellig restaurant, niet duur...

gezellig restaurant, niet duur

RonnyStruyf
Reviewed on 18/02/2017
Ronny recommends this restaurant for:

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleint...

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleintje in de stad. Het pand is een prachtig oudherenhuis. Wij hadden een tafeltje aan het raam geboekt hetgeen een mooi uitzicht gaf op de oude stadsbibliotheek en de historische St.-Carolus Borromeuskerk. Het eten smaakt eens zo lekker in dit soort kader. Alles (h)eerlijk weggespoeld met een lekker flesje huiswijn (Merlot) aan een zeer betaalbare prijs. Een aanrader. Ronny en Joyce

bobbogaerts
Reviewed on 17/02/2017
bob recommends this restaurant for:

mooi kader - goede bediening...

mooi kader - goede bediening

KrisGoethals
Reviewed on 16/02/2017
Kris recommends this restaurant for:

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten...

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten in ons vaste adres 't Brantyser. Uiterst vriendelijke bediening en no-nonsense patron Johann. Duo van kroketjes vooraf en dan een lekker sappige tournedos met verse warme groenten en fantastische kroketten, dit alles voor een eerlijke prijs. Doe zo verder. Dergelijke adresjes zijn niet meer zo vaak te vinden. Volgend weekend komen we al terug!

Katrien D.
Reviewed on 13/02/2017
Katrien D. recommends this restaurant for:

vriendelijk personeel , extra attentie gehad...

vriendelijk personeel , extra attentie gehad (kussen) , lekker eten en met groenten ( zeldzaamheid op restaurant) voor herhaling vatbaar : dankU

Philippe V.
Reviewed on 30/01/2017
Philippe V. recommends this restaurant for:

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we...

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we een tafel aan het raam konden krijgen . En bij aankomst stond deze voor ons klaar . Er was een gezellige ontspannen sfeer . Wij komen terug .

karlaVan Dessel
Reviewed on 18/12/2016

We waren 30 min te laat door de file en onze...

We waren 30 min te laat door de file en onze tafel was doorgegeven. Het werd zakelijk meegedeeld en ze vonden het blijkbaar niet erg dat we geen plaats hadden. Echt niet vriendelijk. Genoeg andere restaurants in 't stad...

date score