Reviews for 't Brantyser

53 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
53 reviews
date score
Nico H.Hachmang
Nico H.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/06/2017

Rustig, vriendelijk en lekker!...

Rustig, vriendelijk en lekker!

placeholder
EmielSIMONS
Emielrecommends this restaurant for:
Reviewed on 15/04/2017

Lekker gegeten in een rustiek kader...

Lekker gegeten in een rustiek kader

GéryD'Haemer
Géryrecommends this restaurant for:
Reviewed on 20/02/2017

gezellig restaurant, niet duur...

gezellig restaurant, niet duur

RonnyStruyf
Ronnyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/02/2017

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleint...

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleintje in de stad. Het pand is een prachtig oudherenhuis. Wij hadden een tafeltje aan het raam geboekt hetgeen een mooi uitzicht gaf op de oude stadsbibliotheek en de historische St.-Carolus Borromeuskerk. Het eten smaakt eens zo lekker in dit soort kader. Alles (h)eerlijk weggespoeld met een lekker flesje huiswijn (Merlot) aan een zeer betaalbare prijs. Een aanrader. Ronny en Joyce

robertbogaerts
robertrecommends this restaurant for:
Reviewed on 17/02/2017

mooi kader - goede bediening...

mooi kader - goede bediening

KrisGoethals
Krisrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/02/2017

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten...

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten in ons vaste adres 't Brantyser. Uiterst vriendelijke bediening en no-nonsense patron Johann. Duo van kroketjes vooraf en dan een lekker sappige tournedos met verse warme groenten en fantastische kroketten, dit alles voor een eerlijke prijs. Doe zo verder. Dergelijke adresjes zijn niet meer zo vaak te vinden. Volgend weekend komen we al terug!

Katrien D.
Katrien D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/02/2017

vriendelijk personeel , extra attentie gehad...

vriendelijk personeel , extra attentie gehad (kussen) , lekker eten en met groenten ( zeldzaamheid op restaurant) voor herhaling vatbaar : dankU

Philippe V.
Philippe V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 30/01/2017

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we...

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we een tafel aan het raam konden krijgen . En bij aankomst stond deze voor ons klaar . Er was een gezellige ontspannen sfeer . Wij komen terug .

date score