Very Good 8.9 Score based on 9 reviews

placeholder

In De Schaduw Van De Kathedraal

update restaurant details
Handschoenmarkt 17-21

Kitchen

Belgian

Closing days

Tuesday evening

Contact

Show phone number Email Website

About this restaurant

‘In de Schaduw van de Kathedraal’ (formerly the ‘Mosselhuis’), owned by Tony Blust and Erly Gyselinck, has a very extensive fish menu with no fewer than 17 dishes! And you can count on the fish being the fresh catch of the day! There is also a meat menu which also offers 17 dishes for people who are not fans of the sea’s riches. Quality and good service are the keys to success which are closely monitored at ‘In de Schaduw van de Kathedraal’. The interior as well as the menus are altered regularly. A 3-course menu which is adjusted to the seasons is served to daily customers. There are 3 different places in the restaurant where you can sit to eat. Or you can select a table on the particularly convivial terrace (heated) where guests have a splendid view of the cathedral.

Info

Facilities Terrace Atmosphere Authentic surroundings
Payment methods Sodexo Lunch Pass®, American Express, Diners Club, Master Card, Visa

9 persons have written a review about IN DE SCHADUW VAN DE KATHEDRAAL

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.9 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Camiel Marien

Heerlijk gezellig met aangename tafelburen...

Heerlijk gezellig met aangename tafelburen , lekker geeten zeer goed bediend, om af te ronden : alles was zeer verzorgd. Zeker een aanrader voor een gastronoom

Diego Mortier

Het eten is echt heel lekker, goede bediening...

Het eten is echt heel lekker, goede bediening altijd vriendelijk. Een echte aanrader, alles inorde van het aperitief tot het dessert.

Klaartje Van Campen

Leuke locatie aan de kathedraal. Lijkt op het...

Leuke locatie aan de kathedraal. Lijkt op het eerste gezicht eerder iets voor toeristen, maar dat is het niet. Het interieur is een beetje verouderd, maar in de veranda is het leuk vertoeven. De kaart is goed samengesteld. Wel iets te prijzig voor wat het is, maar je zal waarschijnlijk de locatie mee betalen. Het eten is goed klaargemaakt en gepresenteerd. De bediening is goed en vriendelijk, maar tijdens de drukke zomermaanden kan het eens wat minder zijn. Maar zeker goed om eens te zijn geweest. Misschien toch eerder voor een iets ouder publiek.

Pascale Verhaegen

Leuk adres voor een avondje lekker lang klassie...

Leuk adres voor een avondje lekker lang klassiek tafelen. Vraag bij reservatie een tafeltje in het restaurant want daar is het veel gezelliger dan in de veranda.

Annelies Van Dyck

hier kun je ook ontbijten 10euro per man,héél...

hier kun je ook ontbijten 10euro per man,héél lekker eten.

Stefan Vangoetsenhoven

Op een mooie zomeravond in goed gezelschap...

Op een mooie zomeravond in goed gezelschap in een sfeërieke omgeving, werkelijk in de schaduw van de kathedraal met mooi vuurspektakel. De bediening is zeer verzorgd, linnen serviëtten en tafeldoeken, kaarsjes, mooi servies, kelners in kostuum met maître d'hôtel. Het eten was zeer lekker, met behoud van smaak van de originele ingrediënten. Prijs-kwaliteit zeer goed. Enige minpunt zijn de talrijke luidruchtige Nederlanders die er passeren, maar dat heb je overal in Antwerpen...

georges pirard

dit was ons vierde bezoek....tafel 16...service...

dit was ons vierde bezoek....tafel 16...service top...ontvangst(niet gereserveerd) subliem...eten(2 keer asperges met zalm ..1 keer lamskroon en 1 keer roodbaarsfilet=wel wel....dit was af....Stel me nu wel de vraag of het NU kan of niet=waar blijft die ene ster(van de drie)!!!!

daniel willems

gewoon supper genieten van het eten...

gewoon supper genieten van het eten

Caroline Buset

Klassiek. Degelijk. Goede prijs-/kwaliteitver...

Klassiek. Degelijk. Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Onberispelijke bediening!

Alle beoordelingen van dit restaurant