Reviews for Umami

1220 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1220 reviews
date score
Yves
Reviewed on: 19/04/2019
Yves recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Top bediening en enorm lekker eten! Echt een...

Top bediening en enorm lekker eten! Echt een bezoek waar!

Leen H.
Reviewed on: 19/04/2019
Leen H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Onvriendelijke bediening, lang wachten en prijz...

Onvriendelijke bediening, lang wachten en prijzig voor de verkregen kwaliteit van de dranken en gerechten.

Inge L.
Reviewed on: 14/04/2019
Inge L. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Uitstekende keuken. Vriendelijke bediening...

Uitstekende keuken. Vriendelijke bediening

Manon
Reviewed on: 13/04/2019
Manon recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heerlijk gegeten, één van de beste restaurants...

Heerlijk gegeten, één van de beste restaurants waar ik ooit ben geweest. Super leuk personeel, heerlijk eten en een mooie inrichting!

Filip
Reviewed on: 12/04/2019
Filip recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Altijd tevreden over het eten, en ik blijf...

Altijd tevreden over het eten, en ik blijf het een bijzonder geslaagde inrichting vinden. Heerlijk!

Bart
Reviewed on: 12/04/2019
Bart recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Goeie service , lekker gegeten . Lekker menu...

Goeie service , lekker gegeten . Lekker menu met een diversiteit aan gerechten . leuke sfeer en ontspannende omgeving .

Nadine S.
Reviewed on: 08/04/2019
Nadine S. recommends this restaurant for: Groups, Kids

Rustig, aangenaam lunchen in een zeer mooi...

Rustig, aangenaam lunchen in een zeer mooi kader. Aangename sfeer. Een dikke proficiat aan de vrouw die zich met de kinderen bezig hield, die doet dat super goed!

Kim
Reviewed on: 08/04/2019
Kim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We waren bijna een uur te laat en werden nog...

We waren bijna een uur te laat en werden nog super vriendelijk ontvangen. Het eten was super lekker en de bediening uitermate vriendelijk desondanks de keuken bijna dicht was en we de laatste tafel waren.

Tom
Reviewed on: 08/04/2019
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Was een zeer leuke ervaring, was weer enkele...

Was een zeer leuke ervaring, was weer enkele jaren geleden dat ik er geweest was, maar hebben wat sushi en dim-sum’s gegeten, en alles was voortreffelijk lekker. Personeel enorm vriendelijk, het was zelfs zo dat onze tafel een beetje kwikkelde. Had het zelf nog maar net gemerkt, en er schoot al een vriendelijke jongeman onder tafel om het probleem op te lossen. Service zoals je het niet veel ziet. Dus top! Mij zien ze hier snel terug in elk geval!

Nasser
Reviewed on: 07/04/2019
Nasser recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles klopte gewoon! ik had zelfs geen geld...

Alles klopte gewoon! ik had zelfs geen geld bij en ze vriendelijk aanvaarden om een factuur op te sturen. Super fijn!

date score