Reviews for Umami

1316 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
1316 reviews
date score
Vera
Reviewed on: 19/07/2019
Vera recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam kader, super vriendelijke bediening...

Aangenaam kader, super vriendelijke bediening en superlekker. Helemaal iets anders dan we gewend zijn

Bart
Reviewed on: 19/07/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Mooi kader en zeer vriendelijke bediening en...

Mooi kader en zeer vriendelijke bediening en natuurlijk zeer lekker eten.

Bram
Reviewed on: 16/07/2019
Bram recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zoals steeds zeer lekker en super bediening...

Zoals steeds zeer lekker en super bediening

placeholder
Lucas
Reviewed on: 15/07/2019
Lucas recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zara en Ghalit geven super goede en vriendelij...

Zara en Ghalit geven super goede en vriendelijke bediening .

Vadim
Reviewed on: 14/07/2019
Vadim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wij hebben het experience menu genomen en bij...

Wij hebben het experience menu genomen en bij het voorgerecht dachten we al dat het gedaan was. Echter kwam toen nog het hoofdgerecht dus we hadden echt wel genoeg gegeten. Prachtige smaken en zeer leuk om zoveel variatie te proeven

gunter
Reviewed on: 13/07/2019
gunter recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

De Umami familia... ongeloofelijk wederziens,...

De Umami familia... ongeloofelijk wederziens, wederom zeer goed gegeten. De loungecorner met private DJ, toch wel een zeer knap idee, zeer zeer stylevol. Tot de volgendeeeee!

Bart
Reviewed on: 13/07/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Echt super lekker, en eens iets totaal anders...

Echt super lekker, en eens iets totaal anders dan wat we gewoon zijn. Ook cocktail was top!

Guy
Reviewed on: 11/07/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Umami is altijd top....

Umami is altijd top.

Reviewed on: 07/07/2019
recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren met een groep van 9 Chaotische bedieni...

We waren met een groep van 9 Chaotische bediening ,lang wachten ,koud eten .... smaken zaten goed maar jvoor deze prijzen moet het perfect zijn ......spijtig maar voor ons geen tweede keer

S
Reviewed on: 07/07/2019
S recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten, goede sfeer, mooie uitstralin...

Heerlijk gegeten, goede sfeer, mooie uitstraling

date score