Reviews for Umami

1619 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
1619 reviews
date score
Kurt
Reviewed on: 20/03/2020
Kurt recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Alles was top. Eten, drinken, service. Ik kom...

Alles was top. Eten, drinken, service. Ik kom zeker nog terug.

Shelly
Reviewed on: 14/03/2020
Shelly recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Genoten van super lekker eten in een prachtige...

Genoten van super lekker eten in een prachtige zaak!

Eveline
Reviewed on: 14/03/2020
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten en fantastische bediening!...

Lekker eten en fantastische bediening!

Stanley
Reviewed on: 13/03/2020
Stanley recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wat een te gekke avond hebben wij gehad! De...

Wat een te gekke avond hebben wij gehad! De ambiance, gastvrijheid, asian food waren van topklasse.

jelle
Reviewed on: 13/03/2020
jelle recommends this restaurant for: Groups

Het eten was super Maar de bediening viel...

Het eten was super Maar de bediening viel deze keer tegen Er staat zo veel personeel maar de helft mag niets op nemen maar weet precies niet hoe te reageren als er iets aan gevraagd werd uiteindelijk hadden we door aan wie we niets konden bestellen En dan eerst kwam alles samen het eten was er voor dat iedereen zijn aperitieven had En na het hoofdgerecht hebben we enkel moeten machten met een volle tafel waar van alles leeg was niemand kwam langs of gaf een glimp of we nog iets wensten Het was deze keer geen leuke ervaring

SAID
Reviewed on: 12/03/2020
SAID recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Great taste!...

Great taste!

Arina
Reviewed on: 09/03/2020
Arina recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy

Wij waren er om 12h45 en er was nog zeer weinig...

Wij waren er om 12h45 en er was nog zeer weinig op het buffet te vinden... (vooral warme deel) er werd ook niets meer aangevuld! Jammer want we waren erg fan en hadden vrienden bij!

Caroline
Reviewed on: 09/03/2020
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De ontvangst bij de binnenkomst was zeer hartel...

De ontvangst bij de binnenkomst was zeer hartelijk. Je jas wordt in de vestiaire voor jou bewaard. De bediening aan tafel was heel goed. Het zicht op de open keuken is heel aangenaam. De gerechten waren één voor één top, ook een heel lekker aperitief. Het dessert werd op aanvraag een klein beetje aangepast. Het prijskaartje mag er zijn, maar het loont zeker de moeite om nog eens terug te komen.

Sven
Reviewed on: 09/03/2020
Sven recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, veel keuze. het restaurent heeft...

Lekker eten, veel keuze. het restaurent heeft een gezellige, wat trendy setting. Ondank het feit dat er veel klanten waren, volgde de bediening vlot en kan je toch nog op je gemak eten.

Liene
Reviewed on: 09/03/2020
Liene recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker gegeten maar ze ruimden alles wel snel...

Lekker gegeten maar ze ruimden alles wel snel af terwijl we nog aan het eten waren. Ze wilden duidelijk allemaal naar huis

date score