Reviews for Umami

1282 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
1282 reviews
date score
Sylvie
Reviewed on: 18/06/2019
Sylvie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijk personeel en het eten was...

Zeer vriendelijk personeel en het eten was overheerlijk!

machteld
Reviewed on: 17/06/2019
machteld recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer vriendelijke bediening/ aangename setting/...

zeer vriendelijke bediening/ aangename setting/lekker eten

gunter
Reviewed on: 17/06/2019
gunter recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Altijd blije gezichten bij Umami, het vriendeli...

Altijd blije gezichten bij Umami, het vriendelijk onthaal - de bediening aan tafel - met het grootste plezier nemen mijn vrouwke en ik steeds plaats aan de keuken - lekker gezellig met z'n twee - fantastische mensen in de keuken en zoals altijd topbediening en een topkeuken! Bravo! Bravo!

Charlotte
Reviewed on: 16/06/2019
Charlotte recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Het is de tweede keer dat ik kom eten bij Umami...

Het is de tweede keer dat ik kom eten bij Umami. Ondanks dat het er steeds heel druk is blijft het er wel heel gezellig om te zitten. Prachtige inrichting van het restaurant, aangename muziek,... Deze keer zaten we aan een tafeltje bij de bar. Tijdens onze maaltijd was er wel wat heen en weer geloop van obers maar dit stoorde zeker niet. We hebben gekozen voor het Experience menu. Je krijgt verschillende gerechtjes om te delen en dit allemaal even lekker. Wij komen hier zeker nog terug!

Dirk
Reviewed on: 16/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten. Super bediening. Toffe sfeer....

Lekker eten. Super bediening. Toffe sfeer.

Karima
Reviewed on: 16/06/2019
Karima recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Altijd zeer vriendelijke bediening en lekker...

Altijd zeer vriendelijke bediening en lekker eten

Adelina
Reviewed on: 16/06/2019
Adelina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Supervriendelijk personeel en megalekker eten!...

Supervriendelijk personeel en megalekker eten! Top!

Patricia
Reviewed on: 15/06/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten in leuk sfeertje...

Heerlijk gegeten in leuk sfeertje

Dirk
Reviewed on: 15/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super eten en super bediening, top echt de...

Super eten en super bediening, top echt de moeite. Snel en juiste timing. Vlotte en vriendelijk ontvangst. Top beleving

date score