Reviews for Umami

1312 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
1312 reviews
date score
Vadim
Reviewed on: 14/07/2019
Vadim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wij hebben het experience menu genomen en bij...

Wij hebben het experience menu genomen en bij het voorgerecht dachten we al dat het gedaan was. Echter kwam toen nog het hoofdgerecht dus we hadden echt wel genoeg gegeten. Prachtige smaken en zeer leuk om zoveel variatie te proeven

gunter
Reviewed on: 13/07/2019
gunter recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

De Umami familia... ongeloofelijk wederziens,...

De Umami familia... ongeloofelijk wederziens, wederom zeer goed gegeten. De loungecorner met private DJ, toch wel een zeer knap idee, zeer zeer stylevol. Tot de volgendeeeee!

Bart
Reviewed on: 13/07/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Echt super lekker, en eens iets totaal anders...

Echt super lekker, en eens iets totaal anders dan wat we gewoon zijn. Ook cocktail was top!

Guy
Reviewed on: 11/07/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Umami is altijd top....

Umami is altijd top.

Reviewed on: 07/07/2019
recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren met een groep van 9 Chaotische bedieni...

We waren met een groep van 9 Chaotische bediening ,lang wachten ,koud eten .... smaken zaten goed maar jvoor deze prijzen moet het perfect zijn ......spijtig maar voor ons geen tweede keer

S
Reviewed on: 07/07/2019
S recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten, goede sfeer, mooie uitstralin...

Heerlijk gegeten, goede sfeer, mooie uitstraling

Phillip
Reviewed on: 07/07/2019
Phillip recommends this restaurant for: Couples

Mooi restaurant vriendelijk personeel en super...

Mooi restaurant vriendelijk personeel en super eten

placeholder
Dirk
Reviewed on: 06/07/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige atmosfeer en trendy inrichting. Vrien...

Gezellige atmosfeer en trendy inrichting. Vriendelijk en professioneel personeel. De cocktails waren knap gepresenteerd en goed. En bovendien lekker gegeten.

Walter
Reviewed on: 05/07/2019
Walter recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker...

Lekker

Evie
Reviewed on: 05/07/2019
Evie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekkere experience menu gegeten, vriendeli...

Heel lekkere experience menu gegeten, vriendelijke bediening.

date score