Kitchen
Grill 
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.0 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Katrien
Reviewed on: unknown

Ik heb een contrefilet op de grill genomen...

Ik heb een contrefilet op de grill genomen die uitmuntend was van smaak. Spijtig genoeg was de portie te klein in verhouding met de prijs en was het koud in het restaurant. Uitstekend vlees maar prijs-/kwaliteitverhouding was niet goed. Aan personeel was er geen gebrek maar ze hadden weinig oog voor hun klanten.

placeholder
Pieter
Reviewed on: unknown

Bezocht op vrijdagavond tussen 2 werkopdrachten...

Bezocht op vrijdagavond tussen 2 werkopdrachten.Mij dus beperkt tot hoofdschotel. Kader is leuk,plaatsje dichtbij keuken is wat luidruchtiger, maar niet storend. Bestelde contrefilet met béarnaise en verse frietjes.Een half flesje water en glas rode spaanse wijn. Helaas kwam bij mij geen brood op tafel en wel op andere tafels? Wijn was oké. Bediening is vriendelijk. Het hoofdgerecht;Vlees was saignant gebakken zoals gevraagd.Smaak viel iets tegen en nogal hard van structuur, ondanks de goed bakwijze. De béarnaise verscheen lauw aan tafel, en was dus koud voor de laatste stukken vlees.De aangekondigde verse frietjes waren diepvries(steakhous-style); niet slecht maar toch niet wat ik verwachte van verse frieten.Het groene slaatje was goed op smaak gebracht met vinigraitte. Voor de maaltijd en drank betaalde ik 27,50€. besluit; ik was niet overweldigd, het is niet slecht, maar voor een grill resto die zweert bij uitmuntend vlees viel het me toch wat tegen.Voor die prijs kan je zeker beter eten! Geprobeerd maar kom waarschijnlijk niet terug.

Frank
Reviewed on: unknown

Ik heb de filet pur geprobeerd, mijn tafelgenoo...

Ik heb de filet pur geprobeerd, mijn tafelgenoot het inlands everzwijn van de suggesties. Beide waren perfect bereid. De echte Belgische frieten waren heerlijk. Als je van groenten houdt bestel je dit best extra. De bediening is vriendelijk en snel. Een aanrader voor vleesliefhebbers.

All reviews of this restaurant