Reviews for Bel-air

27 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
27 reviews
date score
Greet
Reviewed on: 08/03/2020
Greet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was...

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was gewoon goed, prijs/kwaliteit ok. Napraten kon, maar er werd ons toch duidelijk gemaakt dat ze gingen sluiten.

Jozef
Reviewed on: 29/12/2019
Jozef recommends this restaurant for: Price/quality

Zeer vriendelijke onthaal door competente barma...

Zeer vriendelijke onthaal door competente barman. Bediening met een smile. Gebakken hertfilet met perfect gegaarde groenten. Absoluut aan te raden etablissement.

Blanca
Reviewed on: 17/11/2019
Blanca recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij komen hier graag ! De maaltijden zijn...

Wij komen hier graag ! De maaltijden zijn niet alleen mooi gepresenteerd, maar zijn ook lekker. Wij appreciëren de vers bereide maaltijden. Bovendien is de bediening er steeds vlot en vriendelijk.

jan
Reviewed on: 28/10/2019
jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs kwaliteit ligging. Ok...

Prijs kwaliteit ligging. Ok

Sabine
Reviewed on: 04/09/2019
Sabine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles perfect, .. eten, bediening, .. Nergens...

Alles perfect, .. eten, bediening, .. Nergens iets op aan te merken. Ook fijn dat hondjes toegelaten zijn ;-)

Christel
Reviewed on: 03/09/2019
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Omdat alles goed was !...

Omdat alles goed was !

Erik v.
Reviewed on: 01/01/2019
Erik v. recommends this restaurant for: Price/quality

- Goede kwaliteit/prijsverhouding. - Uitstekend...

- Goede kwaliteit/prijsverhouding. - Uitstekende service. - Simpel, maar zeker een aanrader!

brenda
Reviewed on: 02/09/2018
brenda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Was een lekker ontbijt,en ik denk dat we de...

Was een lekker ontbijt,en ik denk dat we de vriendelijkste dienster hadden van jullie team . Super ,ze verdient ook wel een pluimpje daarvoor . Een aanrader .En heel goed van prijs

Anneleen
Reviewed on: 20/08/2018
Anneleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Ik ben niet ontevreden over het restaurant,...

Ik ben niet ontevreden over het restaurant, maar mijn reservering was niet doorgekomen.

Liliane
Reviewed on: 06/07/2018
Liliane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk personeel. Vlugge bediening ondanks...

Vriendelijk personeel. Vlugge bediening ondanks vol terras. Lekkere snacks.

date score