Reviews for Bel-air

35 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
35 reviews
date score
Nancy
Reviewed on: 09/07/2021
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik en mijn vriendin vonden het heel gezellig...

Ik en mijn vriendin vonden het heel gezellig en ook lekker en is ook al de tweede keer dat we komen eten

Fabienne
Reviewed on: 01/07/2021
Fabienne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

Josee
Reviewed on: 13/06/2021
Josee recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening....

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening.

Nancy
Reviewed on: 10/06/2021
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik vond het heel aangenaam en vriendelijke...

Ik vond het heel aangenaam en vriendelijke en was ook lekker

Miranda
Reviewed on: 09/09/2020
Miranda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboek...

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboekt in-line maar de boeking was niet terug te vinden al hoewel ik een bevestiging van boeking ontvangen had.

diana
Reviewed on: 30/08/2020
diana recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

vriendelijk personeel toplocatie prijs kwalitei...

vriendelijk personeel toplocatie prijs kwaliteit gezellig interieur rustig en toch midden int centrum Antwerpen

Mieke
Reviewed on: 21/07/2020
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goederen snelle service....

Goederen snelle service.

Tazou
Reviewed on: 03/07/2020
Tazou recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig, rustig en lekker eten, zélfs van...

Gezellig, rustig en lekker eten, zélfs van al die corona-zever geen last gehad! Top!

Greet
Reviewed on: 08/03/2020
Greet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was...

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was gewoon goed, prijs/kwaliteit ok. Napraten kon, maar er werd ons toch duidelijk gemaakt dat ze gingen sluiten.

Jozef
Reviewed on: 29/12/2019
Jozef recommends this restaurant for: Price/quality

Zeer vriendelijke onthaal door competente barma...

Zeer vriendelijke onthaal door competente barman. Bediening met een smile. Gebakken hertfilet met perfect gegaarde groenten. Absoluut aan te raden etablissement.

date score