We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Monday, Thursday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Carlar
Reviewed on: unknown

Leuk klein restaurant

Hier toevallig terecht gekomen. Klein en knus. De bediening zeer vriendelijk. Mijn vriendin af een bagel met spek die zij zeer smakelijk vond. Ik koos voor de pannenkoek met kaas en spek. De pannenkoek was rijkelijk bestrooid met kaas, maar helaas met een te jonge kaas. Waardoor de hij geen smaak had. Jong belegen kaas geeft een betere smaak. Een smeuïge iets dikkere pannenkoek had het ook plaatje completer gemaakt. Ik had een bepaalde verwachting bij mijn bestelling. (Nederlandse) Nu af ik iets wat weinig smaak had. Alleen spek gaf iets zout. Het zout in het beslag was vergeten naar mijn idee. Sortie voor mijn recensie want jullie hebben een leuk ingericht restaurant.

Katrijn
Reviewed on: unknown

We zijn hier terecht gekomen met de Flair....

We zijn hier terecht gekomen met de Flair. Binnen is het zeer klein; plaats voor 3 tafels MAAR daarom niet minder gezellig. Ook aan de gerechten niets aan toe te voegen, die zijn superlekker. Hier wil ik ook wel eens een pannekoekje komen eten. Best wel even reserveren op voorhand!!

Evi
Reviewed on: unknown

Ik ben vaste klant van dit piepkleine gezellige...

Ik ben vaste klant van dit piepkleine gezellige etablissement. Naast de gewone kaart kun je nog altijd aan eigenares Suzy vragen wat de suggesties van de dag zijn. Ze serveert overheerlijke quiches, lasagnes, bagels en pannekoeken en soep. Bij de quiches en lasagnes krijg je bovendien nog een bordje met lekker verse groenten en fruit. Een aanrader!

Lien
Reviewed on: unknown

Lekker gegeten in dit piepkleine restaurantje....

Lekker gegeten in dit piepkleine restaurantje. Reserveren is dus zeker de boodschap. Uitzonderlijke keuken, maar voor herhaling vatbaar.

All reviews of this restaurant