We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Marc
Reviewed on: unknown

Goed als je snel kan eten.

Vorige keer een tafel voor 8 personen gereserveerd om 19.00. Bijna een uur gewacht op eten, en bij bestellen van dessert te horen gekregen dat dit niet meer mogelijk was vermits voor de volgende reservering onze tafel om 21.00 vrij moest zijn! Tot daar het rustig tafelen hé. Voor gisteravond een reservatie gevraagd om 18.00 voor 2 personen, om zeker te zijn dat wij dan wel rustig zouden kunnen eten. Antwoord gekregen dat de reservatie mogelijk was maar dat we om 19.45 buiten moesten zijn vanwege volgende reservatie. Denk niet dat wij nog de moeite zullen doen om daar te gaan eten. Dan zijn er nog genoeg andere restaurants over waar men wel voldoende tijd krijgt om aangenaam te tafelen.

Julie
Reviewed on: unknown

Een aanrader!

Lekkere tapas. Gezellig. Heerlijk. Aangename Service.

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

Druk, lawaaierig, maar gezellig en leuk. Maar...

Druk, lawaaierig, maar gezellig en leuk. Maar eten toch wel te eenvoudig (Bongo-introductie-menu). Sympathiek, komen nog wel eens terug om de kaart te testen.

Eva
Reviewed on: unknown

Reeds verschillende keren geweest, en steeds...

Reeds verschillende keren geweest, en steeds een voltreffer! Lekker eten, fantastische bediening en een ontspannen sfeer. Een aanrader!

Nathalie
Reviewed on: unknown

Wij met onze buren er naartoe,we kwamen er...

Wij met onze buren er naartoe,we kwamen er binnen en leek me meteen zeer gezellig en knus.Een leuke meid als bediening kwam ons vrolijk te gemoet.Ze stelde een tapatafel voor,wij dus niet lang moeten nadenken en er voor gegaan.Moet zeggen was allemaal dik in orde,het tempo was goed,al wat we kregen was zeer verzorgd en lekker,en geen gefrituurde dingen alleen het echt spul !!!!!We hebben lang en uitgebreid getafeld,in een ongedwongen sfeer ,kortom echt leuk !!!!!!Een leuke tapabar een beetje verstopt in hartje van stad !!!!!

Pieter
Reviewed on: unknown

Leuk restaurant met spontane keuken. In de...

Leuk restaurant met spontane keuken. In de zomer gezellig tafelen op de stoep, altijd lekker en niet te duur!

Jessica
Reviewed on: unknown

Wij hadden een meer authentieke keuken verwacht...

Wij hadden een meer authentieke keuken verwacht. Het eten deed ons minder spaans-mexicaans aan dan we hadden verwacht en we heben al beter gegeten in deze stijl. Het restaurant is echter wel gezellig.

Siegfried
Reviewed on: unknown

Het is inderdaad een heel klein restaurantje...

Het is inderdaad een heel klein restaurantje en de tafeltjes staan heel dicht op mekaar, maar heel lekker gegeten. Begonnen met een assortiment joude en warme tapa's en daarna elke (wij waren met 4) een hoofdschotel (Ik nam de Gamba's La boqueria à la plancha : overheerlijk) Lekkere wijntjes eveneens. Een aanrader. En ik denk wel in de zomer met het terras buiten dat het best gezellig kan zijn.

Fred
Reviewed on: unknown

Het eten was lekker, enkel veel te duur voor...

Het eten was lekker, enkel veel te duur voor wat het interieur betreft.

dario
Reviewed on: unknown

Vriendelijk onthaal, lekker origineel Spaans...

Vriendelijk onthaal, lekker origineel Spaans tapas, vriendelijke bediening en niet te duur; absolute aanrader de rode Argentijns wijnen : wij zijn ook blijven plakken tot sluitingstijd. Voor herhaling vatbaar. Proficiaat!

All reviews of this restaurant