Reviews for Estro Armonico

29 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
29 reviews
date score
Dominique
Reviewed on: 20/06/2019
Dominique recommends this restaurant for: Couples

Au fond d’une charmante impasse , restaurant...

Au fond d’une charmante impasse , restaurant au décor simple mais authentique , plats excellents

Kathleen
Reviewed on: 19/05/2019
Kathleen recommends this restaurant for: Groups

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze...

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze tafel zelf uitkiezen, vlotte bediening, lekkere wijn, eerlijke verse grillgerechten

Pieter
Reviewed on: 06/05/2019
Pieter recommends this restaurant for: Groups

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai,...

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai, geen bereik.

Sis
Reviewed on: 03/05/2019
Sis recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsb...

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsbewusr

Gerard
Reviewed on: 03/04/2019
Gerard recommends this restaurant for: Couples

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij...

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij was, meneer de eigenaar had doorgeven dat er geen plek was. Lekker professioneel.

Els
Reviewed on: 24/03/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat...

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat we rustig konden genieten en het eten was heerlijk!

Jean V.
Reviewed on: 17/03/2019
Jean V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol...

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol vlees ! gezellig kader ! service wat minder want te weinig personeel wel kei vriendelijk !

Sonia
Reviewed on: 18/02/2019
Sonia recommends this restaurant for: Groups

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel...

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel goed adresje waar je steak in de zaal op de openhaard wordt gegrild. Een aanrader.

Marina
Reviewed on: 17/02/2019
Marina recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bedie...

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bediening van lekker warm eten. Minpuntje de ijscreme was bijna gesmolten en de koffie niet écht warm.

Isabel
Reviewed on: 03/02/2019
Isabel recommends this restaurant for: Groups

Zeer gastvrij en onze lamszadel, brique en...

Zeer gastvrij en onze lamszadel, brique en Pomme d'amour waren verrukkelijk

date score