Reviews for Restaurant Marcel

1030 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1030 reviews
date score
Ludi
Reviewed on: 20/02/2019
Ludi recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

mooie kader en heerlijke gerechten + aangename...

mooie kader en heerlijke gerechten + aangename bediening

Greet
Reviewed on: 20/02/2019
Greet recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten, goede bediening, mooi restaurant....

Lekker eten, goede bediening, mooi restaurant.

Philip
Reviewed on: 20/02/2019
Philip recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Weer lekker gegeten. Doe zo verder. Wij zijn...

Weer lekker gegeten. Doe zo verder. Wij zijn fan

Christina V.
Reviewed on: 19/02/2019
Christina V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Super lekker eten en een heel vriendelijke...

Super lekker eten en een heel vriendelijke bediening

Ria V.
Reviewed on: 17/02/2019
Ria V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Wij waren met een vooraf aangekondigd gezelscha...

Wij waren met een vooraf aangekondigd gezelschap van 27 personen en kozen voor het viergangenmenu. Wij kregen een vlotte en professionele bediening in een mooi lokaal op de eerste verdieping. Zeker een aanrader met zo'n gezelschap !

Eddy D.
Reviewed on: 17/02/2019
Eddy D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Locatie prima. Rustig plekje aan het raam. De...

Locatie prima. Rustig plekje aan het raam. De bediening (vriendelijk - duidelijke info) was zeer goed. Het aperitief (Italiaanse Champagne) was subliem. Het eten was uitermate geslaagd. We vonden ook het brood erg lekker. Boter had iets meer mogen zijn.

Désirée v.
Reviewed on: 15/02/2019
Désirée v. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijke bediening, verfijnde gerechten,...

Vriendelijke bediening, verfijnde gerechten, het geheel kon ons erg bekoren, voor herhaling vatbaar.

Veronique
Reviewed on: 15/02/2019
Veronique recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

aangename ontvangst. originele, mooie en lekker...

aangename ontvangst. originele, mooie en lekkere gerechten. mooie wijntjes.knap decor. zeer originele thee, met een prachtige bloem, de kers op de taart van een geslaagde avond.

Agnes
Reviewed on: 15/02/2019
Agnes recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

lekker eten, goede sevices en lekkere wijnen...

lekker eten, goede sevices en lekkere wijnen top

date score