Reviews for Restaurant Marcel

1067 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1067 reviews
date score
Natascha P.
Reviewed on: 26/03/2019
Natascha P. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Na reeds een aantal keer bij Restaurant Marcel...

Na reeds een aantal keer bij Restaurant Marcel te hebben gegeten en te hebben genoten van de "wijnbijbel" die Sommelier en eigenaar Serge Verboven aanbiedt, besloten we onze eigen voorjaars wijn degustatie evenement voor cavisten te organiseren bij Marcel met een aansluitend diner. Onze 7 Zuid-Afrikaanse wijnmakers, onze klanten en wij hebben er van genoten, alles was perfekt. Onze appreciatie gaat ook uit naar het personeel dat in de zaal boven onze groep van 50 personen bediende en Nikita die reeds vroeg aanwezig was en ons heel wat werk bespaarde door haar goede organisatie.

Ferdy
Reviewed on: 23/03/2019
Ferdy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Voor mij de zoveelste keer dat we bij Marcel...

Voor mij de zoveelste keer dat we bij Marcel heel tevreden waren. Vier personen van ons gezelschap van 7 waren "nieuw", en ook bijzonder positief verrast.

Erwin M.
Reviewed on: 22/03/2019
Erwin M. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Aangename sfeer met verfijnde gerechten in...

Aangename sfeer met verfijnde gerechten in een stijlvol kader

Ann
Reviewed on: 21/03/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Prachtig interieur, lekker eten en topbediening...

Prachtig interieur, lekker eten en topbediening !

Davy
Reviewed on: 20/03/2019
Davy recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Zeer goede chef zeer slechte service !...

Zeer goede chef zeer slechte service !

Laura V.
Reviewed on: 19/03/2019
Laura V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker Mooi kader...

Lekker Mooi kader

Laurette
Reviewed on: 18/03/2019
Laurette recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekker eten, zeer vriendelijke bediening, een...

lekker eten, zeer vriendelijke bediening, een eventueel werkpuntje vinden we de sfeer: het is er namelijk zeer rumoerig, waarschijnlijk omdat het druk bezet was en er heel wat volk binnen kan met minder tafels zou het aangenamer zijn en een rustig achtergrondmuziekje zou de sfeer dan nog verbeteren maken

Wesley
Reviewed on: 17/03/2019

Lekker gegeten in een leuk kader. Zeker voor...

Lekker gegeten in een leuk kader. Zeker voor herhaling vatbaar al vind ik wel dat de menu redelijk prijzig is. Er zijn restaurants die gelijkaardige of nog betere kwaliteit bieden aan een iets lagere prijs.

date score