Reviews for !taj Mahal

15 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
15 reviews
date score
Chris
Reviewed on: 01/03/2020
Chris recommends this restaurant for: Groups, Kids

Yes good food...

Yes good food

Luc
Reviewed on: 21/02/2020
Luc recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Snelle business lunch met klanten uit Pakistan....

Snelle business lunch met klanten uit Pakistan. Was wat betref prijs kwaliteit wel OK.

Glen
Reviewed on: 15/02/2020
Glen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uiterst vriendelijke bediening en super lekkere...

Uiterst vriendelijke bediening en super lekkere gerechten voor een schappelijke prijs. Nog nooit een slechte ervaring gehad.

Nadine
Reviewed on: 27/01/2020
Nadine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super ‘persoonlijke’ bediening - onze garçon...

Super ‘persoonlijke’ bediening - onze garçon kende ons nog van vorige maand, altijd fijn, en gaf ons zelfs een drankje van het huis. Het eten was zoals steeds hemels - lekkerste Indische keuken in Antwerpen. Onze favoriet!

PAREYNS
Reviewed on: 01/01/2020
PAREYNS recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

VRIENDELIJK EN LEKKER NIEUW ETEN ONTDEKT HEERLI...

VRIENDELIJK EN LEKKER NIEUW ETEN ONTDEKT HEERLIJK

symons
Reviewed on: 26/12/2019
symons recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker eten, vlotte bediening, zeer kindvriende...

Lekker eten, vlotte bediening, zeer kindvriendelijk

Erik
Reviewed on: 15/12/2019
Erik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Na 2 grote reizen doorheen India weten we wat...

Na 2 grote reizen doorheen India weten we wat de Indische keuken zoal te bieden heeft. De Taj Mahal is tot op heden het enige Indische restaurant waar ik buiten India gegeten heb, dat de authentieke keuken van ginder benadert; Niet duur + vlotte service !

Herbert
Reviewed on: 15/12/2019
Herbert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker gegeten voor...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten voor een goede prijs.

Fatima
Reviewed on: 05/12/2019
Fatima recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was super lekker....

Het eten was super lekker.

Nadine
Reviewed on: 02/11/2019
Nadine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Taj Mahal is mijn lievelingsrestaurant en ben...

Taj Mahal is mijn lievelingsrestaurant en ben er al veel geweest, al was ik deze keer toch een beetje teleurgesteld. We hebben vrij lang moeten wachten op het eten. Wanneer het dan eindelijk kwam, bleek het niet datgene dat we besteld hadden. Na een opmerking, werd het zonder verontschuldiging van tafel gehaald. Maar zoals steeds was het eten TOP!

date score