Reviews for Duke Of Antwerp

321 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
321 reviews
date score
Fien V.
Reviewed on: 05/03/2019
Fien V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het is de eerste keer dat we In de Duke of...

Het is de eerste keer dat we In de Duke of Antwerp kwamen ontbijten. Het was voor ons een verrassing. Wij wisten niet waaraan we ons mochten verwachten. Het is heel goed meegevallen. Warm onthaal, verzorgt etablissement, prima bediening en vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keertje terug.

DANIELLE
Reviewed on: 17/02/2019
DANIELLE recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

The food was very good, we are from Antwerp...

The food was very good, we are from Antwerp so we like good food, and the location is perfect. But if the client asks for Cava don’t give them champagne, and don’t charge them for champagne. I mentionned it and they charges us for Cava, so also a good service.

GEORGES
Reviewed on: 01/02/2019
GEORGES recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Volledig in orde en lekker gegeten....

Volledig in orde en lekker gegeten.

Nadine V.
Reviewed on: 22/01/2019
Nadine V. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling...

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was top en zeer vriendelijke bediening

Dirk W.
Reviewed on: 21/01/2019
Dirk W. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkel...

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkele minpuntjes: Ontbijt is niet volledig zonder koffie. Jammer dat we extra moesten betalen voor onze koffies, in verhouding toch duur (14 € voor elk 2,koffies) Het was koud in de zaal, ons even opwarmen bij de vrieskou buiten zat er helaas niet in.

Bart
Reviewed on: 21/01/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels...

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels. Vriendelijk personeel en vezorgd ontbijt met lekkere krokante pistolets en croissants. Spijtig dat we de koffie moesten betalen.

Patrick D.
Reviewed on: 16/01/2019
Patrick D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd...

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd ontbijt ! Wij komen vast en zeker terug. Groetjes.

placeholder
Patrick
Reviewed on: 16/01/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Le...

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Lekker en uitgebreid ontbijt. Amusante bediening.

Albertine
Reviewed on: 15/01/2019
Albertine recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker...

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker en overvloedig eten - gezellig interieur

date score