Reviews for Duke Of Antwerp

321 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
321 reviews
date score
Josiane
Reviewed on: 15/01/2019
Josiane recommends this restaurant for: Groups, Kids

We hebben extra frietjes gevraagd, de ober...

We hebben extra frietjes gevraagd, de ober heeft 2x de bestelling doorgestuurd naar de keuken. Ze stonden op de rekening (gratis). We hebben spijtig genoeg de frietjes nooit gekregen. Na 20min ons bord zonder de frietjes verder leeggegeten. Na 35min hebben we betaald en zijn vertrokken.

placeholder
Wim
Reviewed on: 14/01/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Kids

Supervriendelijke bediening door Glen. Fantasti...

Supervriendelijke bediening door Glen. Fantastische salades enkel de steak was niet in verhouding met de kealiteit vd salades. Te taai en pieplein salaatje.

Bart
Reviewed on: 13/01/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super friendly service. Well prepared and huge...

Super friendly service. Well prepared and huge breakfast.

Patrick T.
Reviewed on: 09/01/2019
Patrick T. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van...

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van harte welkom! Heerlijk ontbijt en topbediening!!!

Robert
Reviewed on: 09/01/2019
Robert recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Quality of the food was far below standards...

Quality of the food was far below standards Service was OK

Luc
Reviewed on: 09/01/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Kids

Friendly very Nice food and good in price...

Friendly very Nice food and good in price

Tania
Reviewed on: 05/01/2019
Tania recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker en heel vriendelijke bediening...

Heel lekker en heel vriendelijke bediening

placeholder
Guy
Reviewed on: 05/01/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte...

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte digitale reservering en er werd ook nog eventjes een herinnering verstuurd. Zeer verzorgd ontbijt met een zeer vriendelijke bediening in een mooi, rustig kader. We hebben een nieuw topadres ontdekt om te ontbijten en hier zien ze ons zeker terug. Een aanrader.

Inge
Reviewed on: 04/01/2019
Inge recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service....

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service. Hebben heerlijk gegeten en goed advies gekregen voor wijnkeuze.

Joseph
Reviewed on: 03/01/2019
Joseph recommends this restaurant for: Couples

Wij hadden om 9 uur gereserveerd we waren...

Wij hadden om 9 uur gereserveerd we waren er om 8.58 uur en werden op een ombeschofte manier terug naar buiten gewezen met de vermelding dat ze pas om 9 uur open waren dit kon ook wel op een andere manier overgebracht worden en wij hebben dan ook beslist om niet te ontbijten dit was zeker geen reclame .

date score