Reviews for Duke Of Antwerp

321 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
321 reviews
date score
Elly
Reviewed on: 03/01/2019
Elly recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Nice accomodation, delicious food and very...

Nice accomodation, delicious food and very friendly service

Jacky
Reviewed on: 02/01/2019
Jacky recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

vriendelijk onthaal en bediening, het eten...

vriendelijk onthaal en bediening, het eten was lekker; hier komen we zeker nog terug.

Hristina G.
Reviewed on: 02/01/2019
Hristina G. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir...

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir choisi ce restaurant pour fêter le Réveillon. Cela restera un très bon souvenir. Merci!

Frank
Reviewed on: 01/01/2019

Gereserveerde tafel voor drink was niet voorzie...

Gereserveerde tafel voor drink was niet voorzien. Positief: obers hebben onmiddellijk een gedekte tafel vrijgemaakt; vriendelijke bediening.

Sacha B.
Reviewed on: 01/01/2019
Sacha B. recommends this restaurant for: Groups, Kids

We found that the fish was to salt. One hamburg...

We found that the fish was to salt. One hamburger was forgotten, so one of our company had to wait

Dirk
Reviewed on: 30/12/2018
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker en chique ontbijt, zeer rustig en vriend...

Lekker en chique ontbijt, zeer rustig en vriendelijke bediening.

Bea
Reviewed on: 30/12/2018
Bea recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker eten, super bediening....

Lekker eten, super bediening.

Monique
Reviewed on: 30/12/2018
Monique recommends this restaurant for: Groups

We hadden 2 weken vooraf gereserveerd en er...

We hadden 2 weken vooraf gereserveerd en er was geen tafel voor ons. We werden dan boven in een uithoek geplaatst. Na 3 kwartier wachten kregen we 3 uitgedroogde slibtongetjes en een handje naakte sla. Gewoon slecht. Op de rekening moesten we nog een kwartier wachten zodat we moesten lopen om onze theatervoorstelling te halen. Een nare ervaring.

Cristl
Reviewed on: 29/12/2018
Cristl recommends this restaurant for: Kids

2x club sandw kip besteld . Zat weinig kip...

2x club sandw kip besteld . Zat weinig kip op wel een beetje bacon ... en dat voor meer dan 12 euro het stuk. Bediening en vriendelijkheid wel top !

Ellize
Reviewed on: 28/12/2018

Gezellige sfeer en lekker eten...

Gezellige sfeer en lekker eten

date score