Reviews for Black Smoke

1004 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
1004 reviews
date score
Kathy
Reviewed on: 25/06/2019

Zie mail...

Zie mail

Diane
Reviewed on: 24/06/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening met veel uitleg. Zeer...

Vriendelijke bediening met veel uitleg. Zeer lekker gegeten !

Steve
Reviewed on: 24/06/2019
Steve recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker eten, professionele bediening...

Super lekker eten, professionele bediening en originele setting, de verjaardag van mijn vriendin kon niet meer stuk! Ook de kids hebben er erg van genoten, zeker van het degustiefje op het dakterras!

Phaedra
Reviewed on: 24/06/2019
Phaedra recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

The service was brilliant! I didn't catch her...

The service was brilliant! I didn't catch her name but our server had short platinum hair and was just so lovely! The food was to die for, we experienced our first food coma in a long time. We got the mixed plate for two and it was totally worth the price. The sides were devine I don't know what you do with the beans but they are amazing. Honestly as an ex restaurant owner the service was just brilliant. My husband and a chef and was also so happy with the food. All around a great experience!

Kristof
Reviewed on: 24/06/2019
Kristof recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fantastisch eten en vlotte service. + Brilliant...

Fantastisch eten en vlotte service. + Brilliant De Koninck bier natuurlijk.

Jantje
Reviewed on: 24/06/2019
Jantje recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

wij keken heel erg uit naar dit restaurantbezoe...

wij keken heel erg uit naar dit restaurantbezoek - het voldeed volledig aan onze verwachtingen - de rooftopbar was hip en trendy (zoals wij westvlamingen dat in antwerpen verwachten ;) ) - wij namen allemaal de bonanza 2.0 en vonden het unamiem superlekker - ook een dikke pluim voor het bedienend personeel zowel boven of beneden, allemaal supervriendelijk ! We komen zeker terug !

Renier
Reviewed on: 24/06/2019
Renier recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Toffe ontvangst, geen druk om snel te eten....

Toffe ontvangst, geen druk om snel te eten. Wij zijn eerst boven gaan aperitieven. In het restaurant werden we perfect opgevangen en bedient. Iedereen heeft genoten van de geserveerde gerechten. Echt top. Een aanrader om zeker terug te komen.

Evi
Reviewed on: 24/06/2019
Evi recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Leuke locatie, zeer goede bediening, superlekke...

Leuke locatie, zeer goede bediening, superlekker eten.

Joachim
Reviewed on: 24/06/2019
Joachim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel mooi concept, prachtige zaak, zowel roofto...

Heel mooi concept, prachtige zaak, zowel rooftop als restaurant! En heerlijk gegeten!

date score