Reviews for Restaurant Lokal

273 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
273 reviews
date score
Ben
Reviewed on: 18/10/2020
Ben recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heerlijke gerechten, met smaak gepresenteerd....

Heerlijke gerechten, met smaak gepresenteerd. Vriendelijke en vlotte bediening. Deze keer was het behoorlijk druk, wellicht omdat het 1 van de laatste dagen op zou zijn ivm lockdown. We hopen Lokal nog lang als onze overburen te hebben. Deze jongens zijn goed bezig!

Laurens
Reviewed on: 18/10/2020
Laurens recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

We had an amazing evening at Lokal. The food...

We had an amazing evening at Lokal. The food was delicious, all the dishes we tried were so flavourable! We truly recommend it!

Paula
Reviewed on: 16/10/2020
Paula recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Altijd even lekker en vooral goede service....

Altijd even lekker en vooral goede service.

Nataline
Reviewed on: 14/10/2020
Nataline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker en vriendelijke bediening. Veel vegetari...

Lekker en vriendelijke bediening. Veel vegetarische keuze.

Katia
Reviewed on: 03/10/2020
Katia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Geweldig! Gezellig sfeer en lekkere partagez...

Geweldig! Gezellig sfeer en lekkere partagez gerechten.

Philippe
Reviewed on: 01/10/2020
Philippe recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Hete eten was lekker, de setting blijft gezelli...

Hete eten was lekker, de setting blijft gezellig, maar noch de service, noch de kwaliteit van het eten zijn nog op het niveau van de eerste jaren.

Martijn
Reviewed on: 30/09/2020
Martijn recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten en een goede service en heerlijke...

Lekker eten en een goede service en heerlijke Wijn.

Elisabeth
Reviewed on: 24/09/2020
Elisabeth recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten...

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten

Gin
Reviewed on: 22/09/2020
Gin recommends this restaurant for: Couples

Lekker gegeten en zéér vriendelijke bediening!...

Lekker gegeten en zéér vriendelijke bediening!

Sven
Reviewed on: 16/09/2020
Sven recommends this restaurant for: Couples

Vriendelijk, lekker, correct....

Vriendelijk, lekker, correct.

date score