Reviews for Siam Sally

270 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
270 reviews
date score
Steven
Reviewed on: 16/05/2022
Steven recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten, zeer goede service, gezellige...

Lekker eten, zeer goede service, gezellige ruimte

Guido
Reviewed on: 15/05/2022
Guido recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

vriendelijke bediening, lekker eten...

vriendelijke bediening, lekker eten

erick
Reviewed on: 13/05/2022
erick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super leuke inrichting van het restaurant. De...

Super leuke inrichting van het restaurant. De bediening is ook erg goed... De menukeuze wordt altijd met de nodige flair en enthousiasme uitgelegd door Robert waardoor de keuze enorm moeilijk is en je wel verplicht bent om snel terug te komen zodat je u andere keuzes ook kan bestellen! Het eten zelf stelt dus ook nooit teleur en is altijd erg lekker en de passie van Sally proef je echt in de gerechten... Niet te vergeten... De Dim Sums... Belachelijk lakker! Echt nen aanrader!

An
Reviewed on: 25/04/2022
An recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Gastronomy

Gezellige karaktervolle plek. Zeer lekker geget...

Gezellige karaktervolle plek. Zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening

Andrea
Reviewed on: 25/04/2022
Andrea recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De gezelligheid, de entourage! De vriendelijkhe...

De gezelligheid, de entourage! De vriendelijkheid! En het lekker eten!

Line
Reviewed on: 23/04/2022

Heel lekker, verse ingrediënten, heel vriendeli...

Heel lekker, verse ingrediënten, heel vriendelijke bediening, gezellige setting. Ik kom zeker terug!

Anneleen
Reviewed on: 18/04/2022
Anneleen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker en no-nonsens....

Lekker en no-nonsens.

Patrick
Reviewed on: 16/04/2022
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellige sfeer, super vriendelijk en lekker...

Gezellige sfeer, super vriendelijk en lekker eten

Wim
Reviewed on: 16/04/2022
Wim recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Hier wordt met hart en ziel gekookt en geservee...

Hier wordt met hart en ziel gekookt en geserveerd. Een uitgebreide uitleg bij de kleine maar supervers kaart. En allemaal in een heel hippe trendy zaak. En bij het buiten gaan kan je de chef complimenteren in de open keuken. Ik kom zeker terug.

ina
Reviewed on: 03/04/2022
ina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Siam sally bezorgt je een totaalbeleving. Het...

Siam sally bezorgt je een totaalbeleving. Het concept klopt. De inrichting geeft je onmiddellijk het gevoel in het oosten op vakantie te zijn. Bediening is geweldig en het eten is top. Een echte aanrader.

date score