Reviews for Restaurant Octave

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Ann
Reviewed on: 15/12/2019
Ann recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker,gezellig, vriendelijk personeel...

Lekker,gezellig, vriendelijk personeel

Ria
Reviewed on: 15/12/2019
Ria recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Mooi en comfortabel ingericht, met voldoende...

Mooi en comfortabel ingericht, met voldoende ruimte tussen de tafels.Vriendelijk personeel en lekker eten. We moesten ook niet te lang wachten.

Maria
Reviewed on: 15/12/2019
Maria recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooi restaurant , wij namen het lunchmenu....

Mooi restaurant , wij namen het lunchmenu. Vis viel ons bijzonder in de smaak, ook de wijn was top.

Paul
Reviewed on: 14/12/2019
Paul recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

uitstekende bediening, lekker gerecht dit alles...

uitstekende bediening, lekker gerecht dit alles in een mooie omkadering

Danny
Reviewed on: 11/12/2019
Danny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte en vriendelijke bediening Heel lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening Heel lekker gegeten

debbie
Reviewed on: 11/12/2019
debbie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Wij hebben gisteren met ons team van 6 geluncht...

Wij hebben gisteren met ons team van 6 geluncht; maar waren niet echt tevreden. Bediening duurde vrij lang, we mochten maar max 3 gerechten kiezen omdat we met 6 waren terwijl we bijna de enige gasten waren. Een leeg restaurant helpt ook niet echt voor de sfeer.... de clubsandwich smakeloos (zowel kip als de vegetarische versie koffie niet lekker; kortom, nee, wij zullen dit restaurant niet snel adviseren.

Tonny
Reviewed on: 09/12/2019
Tonny recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

- je ziet het streven en wil naar perfecte/bete...

- je ziet het streven en wil naar perfecte/betere service en dienstverlening - toch minpunten dat je niet verwacht: * lang haar in hoofdbord (netdracht in keuken?) * zo alles perfect willen doen, in trance, dat het even duurt eer er beseft wordt dat we nog even willen wachten alvorens de menu uitgelegd wordt. We werden toegesproken door de zaakvoerder.

Cuypers
Reviewed on: 08/12/2019
Cuypers recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lekkere keuken. Heel vriendelijke bediening,...

Lekkere keuken. Heel vriendelijke bediening, mooi kader en goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij komen zeker terug!!

Jordy
Reviewed on: 08/12/2019
Jordy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Erg vriendelijk personeel, iedereen een glimlac...

Erg vriendelijk personeel, iedereen een glimlach! Na wat langer te moeten wachten op het nagerecht, meerdere excuses ontvangen wat niet nodig was want de smaak maakte het wachten meer dan waard!

Ferdi
Reviewed on: 07/12/2019
Ferdi recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker, fantastische ontvangt, zeer mooi...

Zeer lekker, fantastische ontvangt, zeer mooi kader

date score