Lekker,gezellig, vriendelijk personeel...
Lekker,gezellig, vriendelijk personeel
Lekker,gezellig, vriendelijk personeel
Mooi en comfortabel ingericht, met voldoende ruimte tussen de tafels.Vriendelijk personeel en lekker eten. We moesten ook niet te lang wachten.
Mooi restaurant , wij namen het lunchmenu. Vis viel ons bijzonder in de smaak, ook de wijn was top.
uitstekende bediening, lekker gerecht dit alles in een mooie omkadering
Vlotte en vriendelijke bediening Heel lekker gegeten
Wij hebben gisteren met ons team van 6 geluncht; maar waren niet echt tevreden. Bediening duurde vrij lang, we mochten maar max 3 gerechten kiezen omdat we met 6 waren terwijl we bijna de enige gasten waren. Een leeg restaurant helpt ook niet echt voor de sfeer.... de clubsandwich smakeloos (zowel kip als de vegetarische versie koffie niet lekker; kortom, nee, wij zullen dit restaurant niet snel adviseren.
- je ziet het streven en wil naar perfecte/betere service en dienstverlening - toch minpunten dat je niet verwacht: * lang haar in hoofdbord (netdracht in keuken?) * zo alles perfect willen doen, in trance, dat het even duurt eer er beseft wordt dat we nog even willen wachten alvorens de menu uitgelegd wordt. We werden toegesproken door de zaakvoerder.
Lekkere keuken. Heel vriendelijke bediening, mooi kader en goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij komen zeker terug!!
Erg vriendelijk personeel, iedereen een glimlach! Na wat langer te moeten wachten op het nagerecht, meerdere excuses ontvangen wat niet nodig was want de smaak maakte het wachten meer dan waard!