Reviews for Grand Café Capitale

64 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
64 reviews
date score
placeholder
Josette
Reviewed on: 17/01/2020
Josette recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Niet alleen was het eten heel lekker, maar...

Niet alleen was het eten heel lekker, maar we waren gecharmeerd door de zeer vriendelijke bediening

koen
Reviewed on: 19/12/2019
koen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

wij hadden gereserveerd om 17:30, bleek de...

wij hadden gereserveerd om 17:30, bleek de zaak toe te gaan om 18:00, de man die ons ontving was helemaal niet behulpzaam en begripvol, wij zijn ergens anders moeten gaan eten, na deze spijtige ervaring ben ik niet geneigd nog terug te gaan naar deze zaak en zal zeker geen positieve feed back geven aan vrienden en kennissen,

Frédéric
Reviewed on: 30/11/2019
Frédéric recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Snelle en vriendelijke bediening. Lekker lunch...

Snelle en vriendelijke bediening. Lekker lunch menu.

Marleen
Reviewed on: 21/10/2019
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

het blijft een heerlijke plek. Het eten is...

het blijft een heerlijke plek. Het eten is lekker aan redelijke prijzen. Wel de tweede maal dat ik voor een verjaardagsetentje reserveer en dat de helft van de al niet uitgebreide kaart niet meer verkrijgbaar is. Dat zegt natuurlijk iets over de versheid en dat is positief maar ik zou een volgende maal toch meegeven met de klanten dat ze voor de zekerheid een aantal gerechten reserveren;

Koen
Reviewed on: 18/10/2019
Koen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker, aangename omgeving, super prijs/kw...

Heel lekker, aangename omgeving, super prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Jolijn
Reviewed on: 07/10/2019
Jolijn recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten en niet...

Vriendelijke bediening, lekker eten en niet te prijzig!

silvie
Reviewed on: 17/09/2019
silvie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ongezellig en veel te koud om te zitte...

Ongezellig en veel te koud om te zitte

Maggi
Reviewed on: 11/09/2019
Maggi recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super gezellig terras ! Was ook prachtweer. Ete...

Super gezellig terras ! Was ook prachtweer. Eten was superlekker. Komen zeker terug:)

Petra
Reviewed on: 08/09/2019
Petra recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, heel vriendelijke bediening en...

Lekker eten, heel vriendelijke bediening en tof interieur! Het was wel een beetje koud omdat beide deuren open stonden. Er was ook niet zoveel volk, jammer want zeker aanrader het hele jaar door en dus niet alleen in de zomer!

Mathilde
Reviewed on: 08/09/2019

Heel lekker eten! Min puntje was de koude door...

Heel lekker eten! Min puntje was de koude door beide deuren die open bleven staan en muziek stond vrij hard. Vriendelijke bediening

date score