Reviews for Hechi World Kitchen

1285 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
1285 reviews
date score
Hilde
Reviewed on: 19/10/2020
Hilde recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede service , lekker en kwaliteitsvo eten.,...

Goede service , lekker en kwaliteitsvo eten., uitgebreide keuze, veilig wegens goede toepassing social distancing covid 19 regels

Kelly
Reviewed on: 17/10/2020
Kelly recommends this restaurant for: Groups

Koud- en desserten buffet triestig. À la carte...

Koud- en desserten buffet triestig. À la carte niets lekker gegeten. In de begin jaren was het eten prijs-kwaliteit goed. Dat kun je nu spijtig genoeg niet meer zeggen.

Angelique
Reviewed on: 12/10/2020
Angelique recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

ja , zeker , ik miste enkel een beetje muziek...

ja , zeker , ik miste enkel een beetje muziek , nu deed het me een beetje aan een kantine denken

kenzo
Reviewed on: 11/10/2020
kenzo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Koud eten. Niet comfortabel met handschoenen...

Koud eten. Niet comfortabel met handschoenen en mondmasker.

Emmy
Reviewed on: 11/10/2020
Emmy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten zeer vriendelijke bediening

Petra
Reviewed on: 11/10/2020
Petra recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Niet te druk, alles was goed georganiseerd,...

Niet te druk, alles was goed georganiseerd, heel lekker en vriendelijke bediening!

Orhan
Reviewed on: 11/10/2020
Orhan recommends this restaurant for: Groups, Kids

Alles was top!...

Alles was top!

Chelsea
Reviewed on: 08/10/2020
Chelsea recommends this restaurant for: Couples

Er is veel verandert, niet meer zo gezellig....

Er is veel verandert, niet meer zo gezellig. Niet zo veel keuze meer. Drank is aparte rekening geworden. Heel weinig desserts.

smet
Reviewed on: 05/10/2020
smet recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

vriendelijke service en snel...

vriendelijke service en snel

Yvonne
Reviewed on: 05/10/2020
Yvonne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Iedereen was heel vriendelijk en we hebben...

Iedereen was heel vriendelijk en we hebben nooit lang op ons eten moeten wachten echt een super service

date score