Reviews for Hechi World Kitchen

1996 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
1996 reviews
date score
Kimiko
Reviewed on: 30/11/2022
Kimiko recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was allemaal vers, verzorgd en veel keuze,...

Het was allemaal vers, verzorgd en veel keuze, de tafels werden regelmatig afgeruimd, vriendelijk personeel

Helga
Reviewed on: 28/11/2022
Helga recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het was rustig Je kan overal goed aan Er werd...

Het was rustig Je kan overal goed aan Er werd goed opgevuld

alain
Reviewed on: 27/11/2022
alain recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

we waren goed op tijd , er was genoeg , als...

we waren goed op tijd , er was genoeg , als het later was was er niet veel keus

Wilfried
Reviewed on: 27/11/2022
Wilfried recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was heerlijk maar er was te weinig...

Het eten was heerlijk maar er was te weinig parking.

Ronny
Reviewed on: 27/11/2022
Ronny recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het vriendelijk personeel en de hoeveelheid...

Het vriendelijk personeel en de hoeveelheid eten en goede prijs

Tanysheva
Reviewed on: 27/11/2022
Tanysheva recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij moesten 156 euro betalen voor 2 kinderen...

Wij moesten 156 euro betalen voor 2 kinderen van 10 jaar en 3 wolwassenen. Wij hebben 200euro gegeven en pas nu gezien dat 21 euro visselgeld terug gekregen . Gisteren was te druk aan het ballie . Kunnen jullie na kijken aub. En 23 euro terug bezorgen. Mijn emailadres tanyshevak@hotmail.com . De rest altijd lekker eten.

Lieven
Reviewed on: 27/11/2022
Lieven recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Verrassend lekker, kindvriendelijk, vriendelijk...

Verrassend lekker, kindvriendelijk, vriendelijk personeel, veel variatie, prijs/kwaliteit is perfect.

Nancy
Reviewed on: 26/11/2022
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Te snel willen afruimen terwijl je nog aan...

Te snel willen afruimen terwijl je nog aan het eten bent, niet aangenaam terwijl je wilt drinken en je bestek neer legt willen ze je bord meenemen (verschillende keren)

WERNER
Reviewed on: 25/11/2022
WERNER recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Erg rustig Vriiendelijk personeel Efficient...

Erg rustig Vriiendelijk personeel Efficient

Hugo
Reviewed on: 25/11/2022
Hugo recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

met 53 personen aanwezig, alles top in orde,...

met 53 personen aanwezig, alles top in orde, zelfs voor een lunch zeer uitgebreide keuze. Ik heb zeer veel goeie commentaar gekregen. Wordt zeker herhaald. Ook dank aan de service, zeer vriendelijk.

date score