Reviews for Hechi World Kitchen

665 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
665 reviews
date score
Lieve G.
Reviewed on: 20/04/2019
Lieve G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer verzorgd ook als lunch formule. Een aanrad...

Zeer verzorgd ook als lunch formule. Een aanrader

alain g.
Reviewed on: 20/04/2019
alain g. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

bediening, eten, alles was toppie in orde...

bediening, eten, alles was toppie in orde

Alfons
Reviewed on: 20/04/2019
Alfons recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Goede verhouding prijs / kwaliteit en uitbundig...

Goede verhouding prijs / kwaliteit en uitbundige keuze. Spijtig dat we een ronde tafel hadden gevraagd maar deze was niet beschikbaar

farah a.
Reviewed on: 19/04/2019
farah a. recommends this restaurant for: Groups

Ik had mijn lip gesneden aan een glas, tijdens...

Ik had mijn lip gesneden aan een glas, tijdens het drinken. Er is me een gratis drankje aangeboden en men ging zorgen dat zoiets niet meer gebeurd. Veel variatie in eten. Enkel minpuntje geen warme vegetarische/vispastagerechten

Roger D.
Reviewed on: 18/04/2019
Roger D. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Wij waren met 10 personen en hebben een ronde...

Wij waren met 10 personen en hebben een ronde tafel gekregen is altijd veel gezelliger dan lange tafel. we zaten kort bij speelhoek gelijk we gevraagd hadden. en het eten natuurlijk altijd super.

Ken
Reviewed on: 17/04/2019
Ken recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super lekker zeer vriendelijk en vooral lekker...

Super lekker zeer vriendelijk en vooral lekker warm eten dat heb je niet in de andere vestigingen

Casper
Reviewed on: 17/04/2019
Casper recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik heb heel, heel veel gegeten! Zoveel dat...

Ik heb heel, heel veel gegeten! Zoveel dat ik er achteraf niet helemaal goed van was, maar spijt komt altijd te laat

Nadia
Reviewed on: 16/04/2019
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was goed en ik had een ronde tafel gevraagd...

Het was goed en ik had een ronde tafel gevraagd maar spijtig dat die gelegen was aan de zone waar alles van de afruim werd gedaan. Dit was niet zo gezellig.

Guy
Reviewed on: 16/04/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was in orde. Alleen was er onvoldoende...

Alles was in orde. Alleen was er onvoldoende parking. Ruime keuze aan gerechten en dranken. Niet duur.

Jozef A.
Reviewed on: 16/04/2019
Jozef A. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

vriendelijk, zeer uitgebreide keuze en een...

vriendelijk, zeer uitgebreide keuze en een zeer goede prijs

date score