Reviews for Axxes Cafe

784 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
784 reviews
date score
M
Reviewed on: 26/01/2020
M recommends this restaurant for: Groups

Tot 2 keer toe liet de bediening eten vallen....

Tot 2 keer toe liet de bediening eten vallen. Waardoor we elke keer werden gestoord eten was niet erg lekker

Mylle
Reviewed on: 10/07/2021
Mylle recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Lekker eten en goede service...

Lekker eten en goede service

Loly
Reviewed on: 25/02/2018
Loly recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik had mijn eten besteld en daarna kwam de...

Ik had mijn eten besteld en daarna kwam de ober zeggen dat er geen salade was Dus iets anders besteld Daarna kwam de ober weer om te zeggen dat dat ook niet meer was . Dan heb ik kaaskrokketen genomen wat was me dat En buscetta juist het zelfde . Heel jammer echt waar want juist bij mij moest dat gebeuren onderwijl ik zelf kok ben.

Sam
Reviewed on: 04/01/2022
Sam recommends this restaurant for: Groups

Het eten was erg slecht. Service van de medewer...

Het eten was erg slecht. Service van de medewerkers was daarintegen wel goed.

Michael
Reviewed on: 11/10/2021
Michael recommends this restaurant for: Groups

Verschillende bestellingen werden vergeten....

Verschillende bestellingen werden vergeten. Daarna nog discussie hierover met de ober

MIRANDA
Reviewed on: 30/06/2020

U was niet open...

U was niet open

Edwin
Reviewed on: 11/11/2019
Edwin recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Bij het serveren van de soep, kreeg ik een...

Bij het serveren van de soep, kreeg ik een kom soep over me heen. Later bij het afruimen van de tafel een glas cola.

Leen
Reviewed on: 03/11/2019
Leen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Snelle service, lekkere cocktails Het eten...

Snelle service, lekkere cocktails Het eten zelf kon beter, miste wat smaak en pit

Christina
Reviewed on: 22/09/2019
Christina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Nachos en cocktail was lekker. Maar personeel...

Nachos en cocktail was lekker. Maar personeel heelaas niet vriendelijk!

Lisa
Reviewed on: 07/08/2019
Lisa recommends this restaurant for: Groups

Eten was niet optimaal lekker, stoelen waren...

Eten was niet optimaal lekker, stoelen waren heel vies en lelijk, personeel was langzaam van begrip en de muziek was vaak uit.

date score