STRANTWERPEN
STRANTWERPEN
STRANTWERPEN
STRANTWERPEN
STRANTWERPEN
STRANTWERPEN

Strantwerpen

Jachthavenweg 1

Closing days

Possibility to rent the location during the holiday period

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

Exclusieve eventlocatie te huur.
Aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in al zijn pracht, bevindt zich Strantwerpen! Jarenlang bekend als de plek voor een snelle lunch, een romantisch diner of een cocktail op het strand, ontplooit de locatie zich vanaf 2015 als een unieke plek voor al uw evenementen!
Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen en een terras dat gedeeltelijk overdekt is, alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op Strantwerpen te organiseren!
De zomerse sfeer, die Strantwerpen typeert, zorgt ervoor dat uw gasten zich onmiddellijk in een ontspannen sfeer bevinden. Ook tijdens de wintermaanden moet Strantwerpen niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zijn zicht op het witte strand werkt ook tijdens winterse dagen inspirerend!
Of u nu een workshop plant, een meeting, een gezellige drink of een heerlijk culinair event, het team van Strantwerpen denkt met u mee. Elk event wordt op maat uitgewerkt volgens uw wensen, standaard en doelen en dit in samenwerking met onze culinaire partner J&M.
Strantwerpen is vlot bereikbaar, heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden en de gepaste uitstraling voor elk type event.

Info

Facilities Ambiance Cool, Private room, Lounge, Disabled Access, Terrace, Bar - Lounge, Meeting Atmosphere Beachhouse, Romantic setting, southern