Reviews for Monkey King

3 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
3 reviews
date score
Mariska
Reviewed on: unknown

Heerlijk eten: vooral de verschillende "Dim...

Heerlijk eten: vooral de verschillende "Dim Sum", "honing kip" en "pikante scampi's" Origineel en trendy decor: niet de typische chinees :-) Bediening: zeer attent, spontane toelichting over de verschillende gerechten. Ik kijk al uit naar de speciale proefavonden rond het chinees nieuwjaar!

Guy
Reviewed on: unknown

Het eten was prima (eens iets anders dan de...

Het eten was prima (eens iets anders dan de doorsnee-chinees). Wij namen het selectiemenu. Vlotte , persoonlijke en attente bediening. Enig minpunt: tegelijkertijd een enorm grote familiegroep voor een feestje wat zorgde voor behoorlijk wat lawaai. Maar daar kan Monkey King natuurlijk niet aan doen. Een aanrader, en zeer prijsgunstig.

placeholder
Sonja
Reviewed on: unknown

Dit chinese restaurant, gelegen in een echt...

Dit chinese restaurant, gelegen in een echt wel volkse wijk van antwerpen, vonden wij heel geslaagd. Lekker eten, goede bediening, heel leuke sfeer met een héél zachte muziekachtergrond. En bovenal zeker niet duur. Voor het weekend is reserveren zelfs aan te raden.

date score