Reviews for Ga Nord

918 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
918 reviews
date score
Sjouke
Reviewed on: 04/07/2020
Sjouke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekker eten. Goede bediening....

Heel lekker eten. Goede bediening.

Verbrugge
Reviewed on: 03/07/2020
Verbrugge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker, gezellig!...

Lekker, gezellig!

deborah
Reviewed on: 02/07/2020
deborah recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Allereerst: wat een ontzettend mooi interieur!...

Allereerst: wat een ontzettend mooi interieur! Veel ruimte, gedetailleerd aanwezige Scandinavische toetsen, fijne hoeveelheid licht en prachtige materialen. De open keuken verwelkomt meteen en geeft je een volledige inkijk als je de trap oploopt naar boven. Het brede en uitgestrekte terras buiten kan ook tijdens de winter gebruikt worden en heeft een overdekt en open gedeelte. Van di-za kan je hier 's avonds ook enkel van een drankje genieten. De menu die wij voorgeschoteld hebben gekregen was niet minder dan perfect. Mooie kleurpaletten op elk bord, in elkaar overgaande smaken en originele gerechten. De oesters waarmee we startten bij het aperitief waren een winner. De shared starters, waarbij je ondergedompeld wordt in de Scandinavische keuken, geven een perfecte mix van zuur, zoet, zout en bitter . Wat beter als een Holsteiner rundderras, saignant bereid, samen met vers gesneden frietjes en een luchtig geklopte bearnaise? De groenten die erbij werden geserveerd gaven met hun licht zurige toets extra power aan het gerecht. Vanaf het begin tot einde van onze avond werden wij enorm vriendelijk bediend. De voorgestelde wijnen pasten perfect bij de gerechten. Van het dessert weten we niet meer zo veel want ook de uitstekende muziekkeuze ontbrak niet, met als gevolg dat mijn gezelschap haar voetjes uitstrekte op de prachtige robuuste vloer van Ga Nord. Een avond om niet snel te vergeten. Veel dank aan het geweldige team.

cedric
Reviewed on: 01/07/2020
cedric recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Grote en luidruchtige groep aanwezig. Ofwel...

Grote en luidruchtige groep aanwezig. Ofwel iets doen aan de geluidsisolatie, meer afstand van grote groepen hebben. Rustig praten was quasi onmogelijk.

Imke
Reviewed on: 29/06/2020
Imke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Een heerlijk restaurant om een hele dag te...

Een heerlijk restaurant om een hele dag te vertoeven.

Jessie
Reviewed on: 29/06/2020
Jessie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening. Niets op aan te merken.

Sonja
Reviewed on: 28/06/2020
Sonja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede service, vriendelijk, lekker eten & wijne...

Goede service, vriendelijk, lekker eten & wijnen, mooie locatie met andere woorden echt een aanrader!

conny
Reviewed on: 28/06/2020
conny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, mooi kader, super bediening......

Lekker eten, mooi kader, super bediening... kortom Toopppp

Jasper
Reviewed on: 28/06/2020
Jasper recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heerlijk eten, uitstekende bediening en prachti...

Heerlijk eten, uitstekende bediening en prachtige setting

Erik
Reviewed on: 28/06/2020
Erik recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Leuke setting, kwalitatief eten en aangename...

Leuke setting, kwalitatief eten en aangename bediening.

date score