Reviews for Ga Nord

590 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
590 reviews
date score
placeholder
walter
Reviewed on: 16/02/2019
walter recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Verassende en lekkere gerechten. Snelle en...

Verassende en lekkere gerechten. Snelle en vriendelijke bediening.

Patrick
Reviewed on: 15/02/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker eten, origineel gepresenteerd....

Heel lekker eten, origineel gepresenteerd. Aangenaam kader.

Jozef L.
Reviewed on: 15/02/2019
Jozef L. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Een concept dat wij nog niet kenden maar erg...

Een concept dat wij nog niet kenden maar erg goed beviel. Gezonde voeding prima klaargemaakt en gepresenteerd. Vriendelijk personeel die voldoende uitleg gaven over de gerechten. Prachtig kader. Minpuntje : pimp jullie vestiaire eens op... wij komen zeker terug.

Thierry
Reviewed on: 15/02/2019
Thierry recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten en origineel net zoals de locatie...

Lekker eten en origineel net zoals de locatie en interieur. Bediening was ok. Het eten kwam heel vlot. Misschien net ietsje (zeker niet té lang) meer tijd geven om te aperitieven.

Karolien V.
Reviewed on: 15/02/2019
Karolien V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Zéér lekker eten! Spijtig dat we lang hebben...

Zéér lekker eten! Spijtig dat we lang hebben moeten wachten..

Pascale
Reviewed on: 12/02/2019
Pascale recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was heel lekker en verfijnd en het...

Het eten was heel lekker en verfijnd en het kader is heel mooi en gezellig en dat is uiteindelijk het belangrijkste. De bediening was heel vriendelijk maar wel een beetje slordig, we hebben enkele malen om bestek of opscheplepels moeten vragen. Er werd ons wel een drankkaart gegeven zonder uitleg, de menukaart hebben we expliciet moeten vragen en toen kwamen we pas te weten wat de formule was, terwijl je zou verwachten dat dit meteen uitgelegd wordt bij het brengen van de (drank)kaart. We hebben na enig wachten ook iemand moeten aanspreken om drank te bestellen. We hadden de indruk dat er veel mensen rondliepen die probeerden alles onder controle te houden maar zonder veel structuur. Als jullie dat kunnen finetunen is het wat mij betreft perfect!

Myriam R.
Reviewed on: 10/02/2019
Myriam R. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zonder info te geven online tijdens de reservat...

Zonder info te geven online tijdens de reservatie is er niet medegedeeld dat we op zaterdagavond verplicht het volledige menu van de chef moesten nemen.

joost p.
Reviewed on: 10/02/2019
joost p. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Hip. Tof. Ongedwongen en prima keuken !!!!!!!!...

Hip. Tof. Ongedwongen en prima keuken !!!!!!!!

Dirk
Reviewed on: 10/02/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Service was helemaal niet ok, zelf 2 maal moete...

Service was helemaal niet ok, zelf 2 maal moeten vragen of we nog iets mochten (bij)bestellen om te drinken, menu kaarten waren reeds weggenomen, tafels worden niet tijdig, en dan nog niet volledig afgeruimd, en hoewel ik de beats leuk en passend vond, was het volume veel te hoog..... think 'raising your voice to the waiter to get heard'.... Jammer, want een heel mooi pand en interieur, en écht wel unieke en lekkere gerechten.

nanda
Reviewed on: 10/02/2019
nanda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig en mooi interieur. Aangename, informel...

Gezellig en mooi interieur. Aangename, informele bediening. Lekker eten (enkel vis te gaar). Dessert te zoet. Leuke sharing gerechtjes.

date score