Reviews for Ga Nord

646 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
646 reviews
date score
Tony
Reviewed on: 20/04/2019
Tony recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Prima onthaal en lekker gegeten. Leuke sfeer...

Prima onthaal en lekker gegeten. Leuke sfeer en klantgerichte service van de (chileense) ober. Knap !

Vera L.
Reviewed on: 15/04/2019
Vera L. recommends this restaurant for: Groups

Variatie gerechten zowel in buffetvorm als...

Variatie gerechten zowel in buffetvorm als aan tafel gebracht. Lange brunchtijd. 4€/pp voor water a volonté. Enig minpunt: heel enerverende muziek en geen variatie.

Raf V.
Reviewed on: 15/04/2019
Raf V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Weer super lekker en gezellig ! Toppers !...

Weer super lekker en gezellig ! Toppers !

Katia D.
Reviewed on: 15/04/2019
Katia D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer ontspannen en relaxte service, geen stijf...

Zeer ontspannen en relaxte service, geen stijf gedoe maar wel heel correct uitgevoerd. Alles wat je op je bord krijgt is verrassend en nét dat tikje anders dan anders waardoor het echt een ontdekking van smaken en structuren is. Fijn interieur met leuke details, goeie muziek op de achtergrond en persoonlijke bediening waarvan je het gevoel krijgt een VIP te zijn. Alle elementen kloppen en je kan hier terecht voor zowel een romantisch avondje uit als voor een gezellig avondje met vrienden.

Pascale
Reviewed on: 14/04/2019
Pascale recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Bij aankomst hebben we eerst aperitief gedronke...

Bij aankomst hebben we eerst aperitief gedronken in het salon.... salon tafel erg vuil... het duurde ook erg lang vooraleer we bediend werden, niemand vroeg om onze jas weg te leggen. Over het algemeen erg nonchalant personeel. We hadden de menu met drank in genomen, moesten telkens zelf om wijn en water vragen.Eten was lekker maar prijs was niet navenant...

Marc
Reviewed on: 14/04/2019
Marc recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Top keuken, leuk kader en toffe bediening...

Top keuken, leuk kader en toffe bediening

Guy
Reviewed on: 14/04/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Trendy en gezellig restaurant, met lekker eten...

Trendy en gezellig restaurant, met lekker eten en zeer vriendelijke bediening

Isabelle C.
Reviewed on: 13/04/2019
Isabelle C. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer mooi kader, interessante kaart en een...

Zeer mooi kader, interessante kaart en een bijzonder vriendelijke én efficiënte bediening.

Veronique D.
Reviewed on: 11/04/2019
Veronique D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben lekker gegeten en sympathieke bedieni...

We hebben lekker gegeten en sympathieke bediening, al vergat hij een paar dingen ; )

Tim V.
Reviewed on: 10/04/2019
Tim V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuk concept, lekker gegeten, prachtig pand...

Leuk concept, lekker gegeten, prachtig pand met dito interieur. Enige minpunt wad dat niet alle cocktails die op de kaart stonden voorradig waren.

date score