Reviews for Cafe Exter

895 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
895 reviews
date score
Alain
Reviewed on: 29/01/2023
Alain recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten en goede bediening. Komen zeker...

Lekker eten en goede bediening. Komen zeker nog terug!

Els
Reviewed on: 28/01/2023
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Online reservatie was onmiddellijk in orde....

Online reservatie was onmiddellijk in orde. Service top, lekker eten en gemoedelijke sfeer!!

Ellen
Reviewed on: 18/01/2023
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Superlekker! Wij hadden ribbekes, het vlees...

Superlekker! Wij hadden ribbekes, het vlees was Supermans en gleed van het beentje af. Supervriendelijke bediening!

Hans
Reviewed on: 16/01/2023
Hans recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer gastvrij onthaal met vriendelijke, profess...

Zeer gastvrij onthaal met vriendelijke, professionele en correcte bediening. Het eten is zeer lekker en in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. gezellig kader om te vertoeven. Er is een goede "sfeer" aanwezig en dat is ook zeer belangrijk in de beleving als klant.

Daphne
Reviewed on: 14/01/2023
Daphne recommends this restaurant for: Groups

Toen we binnenkwamen moesten we lang wachten...

Toen we binnenkwamen moesten we lang wachten voor iemand ons aansprak. Daarna wilden we bestellen. Dit ging maar bij 1 collega dus we hebben onze drankjes apart besteld van ons eten want de dame van de bar kon wel ons drinken opnemen maar niet het eten. Overall niet echt super tevreden en we voelden ons niet heel welkom

Mona
Reviewed on: 14/01/2023
Mona recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en lekker gegeten.

Robert
Reviewed on: 12/01/2023
Robert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

alles perfect in orde...

alles perfect in orde

Ronald
Reviewed on: 11/01/2023
Ronald recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

eten was lekker - service excellent - toen...

eten was lekker - service excellent - toen er een probleempje opdook met de verwenkoffie werd dat zeer goed opgevangen - niets dan complimenten voor het personeel

Lydia K.
Reviewed on: 08/01/2023
Lydia K. recommends this restaurant for: Groups

Goede service. Lekker eten...

Goede service. Lekker eten

Lies
Reviewed on: 05/01/2023
Lies recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Bediening was top...

Bediening was top

date score