Reviews for The Stage

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Benny
Reviewed on: 23/06/2019
Benny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was wachten: 1. Op een tafel. Er was plaats...

Het was wachten: 1. Op een tafel. Er was plaats genoeg, naar niemand om ons een tafel te geven. 2. Wachten op een menukaart. Op de duur zelf gaan vragen. 3. Wachten op bestelling. 4. Het eten was ondermaats, zelfs voor dit restaurant. 5. Good bye en tot nooit meer!

Cindy
Reviewed on: 24/05/2019
Cindy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Door files waren mijn man en ik 3 kwartier...

Door files waren mijn man en ik 3 kwartier te laat voor onze gereserveerde tafel en toch hadden ze deze tafel bijgehouden voor ons. We zijn ook zoals altijd heel vriendelijk en snel geholpen. Echt een ideale starter om een leuke concertavond te beginnen.

Eva
Reviewed on: 27/01/2019
Eva recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het was erg lekker en vriendelijke bediening!...

Het was erg lekker en vriendelijke bediening!

Marc
Reviewed on: 05/01/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel goede en snelle service. Het eten was...

Heel goede en snelle service. Het eten was lekker.

Christine
Reviewed on: 29/12/2018
Christine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vlotte aangename bediening en goede kwaliteit...

vlotte aangename bediening en goede kwaliteit prijs.

placeholder
Olivia
Reviewed on: 29/12/2018
Olivia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was lekker en vriendelijk personeel...

Het was lekker en vriendelijk personeel

David
Reviewed on: 16/12/2018
David recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede bediening gehad en lekker eten...

Goede bediening gehad en lekker eten

Noëlla
Reviewed on: 16/12/2018
Noëlla recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Snelle bediening. Wel een minpuntje: lawaaierig...

Snelle bediening. Wel een minpuntje: lawaaierig.

steven r.
Reviewed on: 15/12/2018
steven r. recommends this restaurant for: Groups

Doe iets aan de geur van het toilet! Verwarming...

Doe iets aan de geur van het toilet! Verwarming was precies stuk, want vrij koud in het restaurant!

sandra
Reviewed on: 15/12/2018
sandra recommends this restaurant for: Groups

Lekker gegeten. Snelle bediening. Heel vriendel...

Lekker gegeten. Snelle bediening. Heel vriendelijk personeel. Iets minder gezellig maar we gaan er altijd voor we naar sportpaleis gaan

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below