Reviews for The Stage

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Carine
Reviewed on: 08/12/2018
Carine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we werden snel bediend en het eten was lekker....

we werden snel bediend en het eten was lekker.

Christ
Reviewed on: 08/12/2018
Christ recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het is de ideale plek om iets te eten vooraleer...

Het is de ideale plek om iets te eten vooraleer naar een optreden te gaan in het Sportpaleis. Het eten is lekker en je hoeft niet lang te wachten. Bediening is zeker ook ok! We hadden met 3 mannen een Duvel besteld en die was niet zo fris. Toen we een 2e bestelden, meldden we dit en de 2e was perfect gekoeld!

Dominique
Reviewed on: 08/12/2018
Dominique recommends this restaurant for: Couples

Vriendelijk en vlot personeel. Maar eten was...

Vriendelijk en vlot personeel. Maar eten was koud.

yasmine m.
Reviewed on: 03/12/2018
yasmine m. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

snelle bediening, niet lang wachten op het...

snelle bediening, niet lang wachten op het eten, ideaal voor een concert kom er al meerdere jaren of keren per jaar

Gwendy L.
Reviewed on: 03/12/2018
Gwendy L. recommends this restaurant for: Groups, Kids

Kindsvriendelijk! Mijn zoon kreeg tekening...

Kindsvriendelijk! Mijn zoon kreeg tekening om te kleuren. Eten snel klaar. Minpunt: vol au vent zeer veel zout...

Caroline
Reviewed on: 02/12/2018
Caroline recommends this restaurant for: Groups

Wij hadden tickets voor de Sinterklaasshow...

Wij hadden tickets voor de Sinterklaasshow die om 14 u begon. We kregen om 11u50 een tafel in The Stage. We namen geen aperitief en bestelden onmiddellijk. 13u10 (1u en 20 minuten later) kreeg de eerste persoon aan onze tafel haar maaltijd. Na 5 minuten spraken we iemand aan, want de andere gerechten kwamen maar niet. De kok dacht dat dit gerecht een voorgerecht was ?!?!?!?! (8 gerechten voor 8 personen...) Hij zou er onmiddellijk aan beginnen. Een kwartier later (al 13u30) waren we klaar om te vertrekken om de show niet te missen. Toen pas kwamen de gerechten (4x hetzelfde voor de kinderen en 3x hetzelfde voor de volwassenen). We zijn vertrokken met een hamburger in de handen en de kinderen een bakje frietjes! Net op tijd voor de show! Verschrikkelijk ervaring dus!!!! Bovendien werd er geen enkele vorm van compensatie geboden en een extra portie frietjes die we gevraagd hadden bij het allereerste gerecht en om de kinderen hun ergste honger te stillen, aangerekend! Jullie zien ons nooit meer terug!!

Vera
Reviewed on: 02/12/2018
Vera recommends this restaurant for: Couples

We zijn absoluut niet tevreden omdat de besteld...

We zijn absoluut niet tevreden omdat de bestelde hamburger niet te eten was wegens te hard en te droog, hij was duidelijk al vaker gebakken net als de frieten. Ook het broodje van de hamburger was keihard en oneetbaar. We zijn met honger vertrokken!

ERIKA
Reviewed on: 02/12/2018
ERIKA recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Het was +/-, want ons aperitief was nog niet...

Het was +/-, want ons aperitief was nog niet op en het eten stond al, lauw, op tafel

Hilde
Reviewed on: 01/12/2018
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en service. Eten was...

Vriendelijke ontvangst en service. Eten was lekker.

Kathleen
Reviewed on: 01/12/2018
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk personeel en snelle bediening...

Vriendelijk personeel en snelle bediening

date score