Reviews for Classics

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
8 reviews
date score
placeholder
martine
Reviewed on: 28/05/2018

Slechte ervaring qua eten zelf.

Netheid ontbrak hier. Hele oude vloer (tapijt) met heel wat plekken wat meteen al een vuile indruk gaf. Ik voelde me niet echt op mijn gemak. Als voorgerecht had ik gerookte zalm en kreeg gewoon 2 schellen gerookte zalm. Niet eens een beetje sla erbij. Wel geroosterd brood apart met potje peterselie en ajuin. Hoofdgerecht, zeetong en hier was het hetzelfde liedje. Ik had geen frietjes of puree maar had wat groen op mijn bord gevraagd. Er werd een witloofslaatje voorgesteld en was prima voor mij maar kreeg dan alleen witloof in mayonaise zonder groen. Het eten van mijn buurvrouw zag er wel heel goed uit maar omdat er twee mensen, incl ikzelf, zich de dag erna niet zo goed voelden in de buik, is dit voor ons de eerste maar ook laatste maal geweest.

rachel
Reviewed on: unknown

bij den errel"

mijn moeder en tante gn wekelijks nr de classics. ze worden er echt in de watten gelegd. het personeel is echt heel vriendelijk en ze hebben daar engelen geduld. ik zelf ben nog redelijk jong. de gemiddelde leeftijd is daar wat hoger. ;) . de classics is echt een begrip. het eten wordt gemaakt volgens de duidelijke instructies van de klant., hoe waanzinnig die ook mogen zijn. een glas wijn is dan ook een serieus glas wijn altijd met iets om te knabbelen erbij. een vers gebakje bij de koffie. de uitbaatster en haar zoon zijn super vriendelijk . mooie klassieke inrichting . alles heel netjes. en betaalbaar. de persoon die een comment heeft geplaatst dat er te kleine porties zouden gegeven worden is ofwel een veelvraat of had anders ongelooflijke pech. mvg.

placeholder
Gaby
Reviewed on: unknown
Gaby recommends this restaurant for: Price/quality

taverne

Ik ga er bijna wekelijks snacken, en ik vind het een goeie taverne. Vriendelijk bediening en het eten is meer dan ok, geen sterren restaurant maar goeie tavernekost. Daarnet als suggestie witlof in hesp, 3 stuks met puree, glaasje wijn en nadien koffietje met gebakje en slagroom, meer moet dat niet zijn in een taverne. Al wat ik er al gegeten heb, was lekker, en netjes "gesoigneerd". Ik ben alvast een tevreden klant.

placeholder
kathleen
Reviewed on: unknown

vriendelijk, super lekker eten...

vriendelijk, super lekker eten

diane
Reviewed on: unknown

slechtste restaurant waar ik ooit geweest ben

IK BEN EEN VROUW VAN 52 JAAR EN HEB EEN NORMAAL EET PATROON. SUGGESTIE MENU 29.90 EURO,, SPINAZIE PUREE MET ZEEWOLF,,,,MMMMM LEKKER DACHTEN WE; DE SPINAZIE PUREE WAS KOUD,,,EN DE PORTIE WAS ZO KLEIN DAT EEN 6 JARIGE HIER NIET GENOEG MEE ZOU GEHAD HEBBEN,ZEEWOLF 5 KLEINE STUKJES ZO GROOT ALS KIPPENUGGETS,,,GEWOONWEG ECHTE DIEVERIJ NOEM IK DIT,,ECHT SCHANDALIG DAT ZE DIT DURVEN AANBIEDEN VOOR BIJNA 30 EURO,,,ZE MOESTEN BESCHAAMD ZIJN; WE ZIJN DAN OOK ONZE HONGER GAAN STILLEN BIJ DE QUICK

Monique
Reviewed on: unknown

Slechte ervaring.....

Bij 't binnen komen geen begroeting... Moesten lang wachten op een drankje-aperitief... ook 't eten,doch zo echt druk was 't toen niet... Hadden beiden Tong besteld...klein visje voor DIE prijs,en liet qua versheid veel aan verbeelding over. Personeel was niet écht betrokken,hadden er niet er veel zin in blijkbaar,dat liet zich ook voelen qua vriendelijkheid... Dus voor ons was dat de éérste,en tevens ook laatste keer.

Robert
Reviewed on: unknown

Perfekte service Smakelijk eten Klantvriendel...

Perfekte service Smakelijk eten Klantvriendelijk

Paul
Reviewed on: unknown

Een begrip in Deurne. Voor een aanvaardbare...

Een begrip in Deurne. Voor een aanvaardbare prijs kan je hier (sinds jaren) heerlijk eten, dagdagelijks vers bereid. Als het er behoorlijk druk is, kan je bestelling wel even op zich laten wachten (vandaar service 9/10) maar de moeite voor het wachten is het zeker waard. Alle gerechten worden pico bello verzorgd, zelfs tot en met de koffie die met een zelfgebakken koekje of cake worden geserveerd. Ik heb al in verscheidene 'grote' restaurants slechter gegeten dan hier.Werkelijk topniveau bij de betere taverne. Van harte aanbevolen.

date score