Reviews for Oud China (oud-china)

4 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
4 reviews
date score
placeholder
Patrick
Reviewed on: 29/04/2018

Eerste en laatste keer.

Besteld om aan huis te leveren. Anderhalf uur gewacht. Nadat we opnieuw gebeld hebben werd er dan gezegd dat de bestelling ging vertrekken. De groenten waren niet gaar gekookt, de inktvis was veel te taai. De Haaievinnensoep was een waterachtige licht blubberige vloeistof, de nasi was nogal banaal. Kortom: hoeft voor ons niet meer!

placeholder
Lydia
Reviewed on: unknown

Een heel goed chinees restaurant met zeer goede...

Een heel goed chinees restaurant met zeer goede service, de presentatie van de schotels zeer mooi. Ik heb nog nooit zo'n lekkere won ton soep gegeten. Zeer behulpzaam personeel, de dienster heeft mij zelfs geholpen en naar mijn auto gebracht. Nogmaals mijn oprechte dank.

gerrit
Reviewed on: unknown

1 van de beste chinezen waar ik al ben geweest,...

1 van de beste chinezen waar ik al ben geweest, originelere gerechten dan bij de doorsnee afhaalchinees,gezellig kader. Toen ik nog in Deurne woonde,kwam ik hier elke maand. Ik heb wel heimwee naar de tijd toen het nog wat kleiner (intiemer) was en je de kok in zijn open keuken kon zien wokken en er metershoge vlammen uit de pan sloegen.

Gerda
Reviewed on: unknown

Dit is nu eens een Chinees restaurant waar...

Dit is nu eens een Chinees restaurant waar niets op aan te merken valt: Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk, het is er proper en voor geen geld eet je je buik vol.

date score