Kitchen
Greek 
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Siglinde
Reviewed on: unknown
Siglinde recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Grieks, zoals Grieks hoort te zijn

Van alle Griekse restaurants die ik heb bezocht steekt deze er met hoofd en schouder bovenuit. Altijd zeer gastvrije bediening, sinds de modernisering is alles nog gezelliger geworden. De gerechten zijn hetzelfde zoals je ze in Griekenland zelf vind... Fantastisch. Altijd kijk ik watertandend uit naar het aanbod mezzes en de moussaka vind ik ook heerlijk. Doe zo voort!!!!

rudy
Reviewed on: unknown
rudy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

echt heeeeel goed

Toevallig leren kennen en sindsdien 1x per maand gaan we er eten. Grieks naar een hoger niveau getild maar met behoud van de gemoedelijke familiale sfeer.

placeholder
Eddy
Reviewed on: unknown

Grieks op zijn best

Gezellig, vooral bij de haard ,( beperkte zitplaatsen) heel lekker en goede en vriendelijke bediening.

Dylan
Reviewed on: unknown

Heerlijk

Wij zien hier al vele jaren klant en nog steeds zeer tevreden. Gezellig restaurant met heerlijke gerecht en goede bediening. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het zonnige tuinterras Een echte aanrader!

Familie
Reviewed on: unknown

Teleurgesteld

Twee hoofdgerechten, één gerecht van de kaart en één suggetie gerecht. Twee dessertjes: Vlaamse Dame Blanche en een Baklava. Hoofdgerechten waren lekker maar prijzig voor wat het was. Nagerechten zijn tegengeslagen en absoluut niet hun geld waard. Warme chocoladesaus was te bitter en de baklava bestond hoofdzakelijk uit nootjes met beetje bladerdeeg daarbij kwam één overrijpe aardbei. Totaal 55euro. Met de kaart betalen kan niet voor zo'n 'klein' bedrag vertelde de gastvrouw. Er waren tafeltjes die bij hun rekening een klein drankje kregen en de tafeltjes met de 'kleine' rekening kregen één goedkope likeurpraline de man. Heel jammer dat ze dit onderscheid maken. Nu hebben ze maar één keer aan ons en onze familie verdiend. Kinderen zijn niet welkom aangezien ze maar één kinderstoel hebben. Keuze op de kinderkaart bestaat uit twee gerechtjes en één dessertje. Binnen is het interieur gemoderniseerd. De tuin is gezellig gebleven. Het Pegasus restaurant van 15jaar geleden is zijn charme, en kwaliteit kwijt. De prijzen ze niet in verhouding met wat je krijgt.

Jenny
Reviewed on: unknown

Als voorgerecht een mezzeschotel voor 2 persone...

Als voorgerecht een mezzeschotel voor 2 personen met 3 koude voorgerechtjes en 5 warme (Tarama, Tzatziki en Melitzanosalata met brood en ook Dolmades, Souzoukaki smyrna, Kalamarakia, Gigantes, Gavros tiganitos -,25). Allemaal lekker en zeker genoeg! Verder namen we een brochette mixed en een lamskroontje. Beiden werden geserveerd met verschillende warme groentjes, aardappelpartjes en een vleesjus(-,18). Alles was in orde maar geen wauw-gevoel. Had enkel goede dingen over dit restaurant gehoord maar het was uiteindelijk niets bijzonders...De bediening was vriendelijk, het was er rustig, maar de muziek begon na een tijdje tegen te vallen vermits er telkens een andere versie van de sirtaki werd gespeeld. Ok er mag Griekse muziek zijn in een Grieks restaurant maar liefst met wat afwisseling!

John
Reviewed on: unknown

Is ondertussen bijna onze stamGriek geworden. ...

Is ondertussen bijna onze stamGriek geworden. Lekker eten en drinken.

placeholder
Sonja
Reviewed on: unknown

Lekker eten, gezellige omgeving, redelijke...

Lekker eten, gezellige omgeving, redelijke prijzen en een héél goede, gastvrije bediening.

placeholder
Sonja
Reviewed on: unknown

Een zaak waar je gezellig en vrij goedkoop...

Een zaak waar je gezellig en vrij goedkoop kan gaan eten met vrienden. Bediening was vriendelijk, eten lekker.

Tine
Reviewed on: unknown

Prima bediening, zeer gemoedelijk, je waant...

Prima bediening, zeer gemoedelijk, je waant je in Griekenland Zalige zwaardvis Overheerlijke mezze De Mavromatis is een heerlijke retsina

All reviews of this restaurant