Reviews for Kasteel Rivierenhof

908 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
908 reviews
date score
Steven
Reviewed on: 11/08/2020
Steven recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zo'n bediening! Om duimen en vingers af te...

Zo'n bediening! Om duimen en vingers af te likken. Oh, en het eten trouwens ook.

placeholder
Xavier
Reviewed on: 10/08/2020
Xavier recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en bediening. Een aangen...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Een aangenaam geschenk voor de verjaardag van mijn dochter

Lucienne
Reviewed on: 09/08/2020
Lucienne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker overvloedig ontbijt. Prima bediening....

Lekker overvloedig ontbijt. Prima bediening. Corona voorschriften werden stipt opgevolgd zonder alles onaangenaam te maken.

Kizzy
Reviewed on: 06/08/2020
Kizzy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Grote keuze bij het ontbijt, alles was ook...

Grote keuze bij het ontbijt, alles was ook lekker! Vriendelijke bediening

Catherine
Reviewed on: 05/08/2020
Catherine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening Lekker ontbijt Mooie...

Vriendelijke bediening Lekker ontbijt Mooie omgeving

Sandy
Reviewed on: 03/08/2020
Sandy recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wij komen vaak naar kasteel Rivierenhof en...

Wij komen vaak naar kasteel Rivierenhof en we hadden daar nog nooit gegeten tot gisteren en wat was het goed en lekker echt top wij komen snel weer eens eten.

Petra
Reviewed on: 02/08/2020
Petra recommends this restaurant for: Kids, Price/quality

Het was weer genieten van een zeer lekker ontbi...

Het was weer genieten van een zeer lekker ontbijt onder de zon op het terras met uitstekende bediening

Patrick
Reviewed on: 02/08/2020
Patrick recommends this restaurant for: Groups

Zeer vriendelijke bediening. Eten superlekker....

Zeer vriendelijke bediening. Eten superlekker. Tafels helemaal volgens de coronaregels. Een aanrader.

Mireille
Reviewed on: 02/08/2020
Mireille recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was lekker. De bediening kon wel iets...

Het eten was lekker. De bediening kon wel iets vriendelijker ...

chantal
Reviewed on: 01/08/2020
chantal recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het ontbijt was heerlijk. Ik vond het wel een...

Het ontbijt was heerlijk. Ik vond het wel een beetje pover voor de persoon die vegetarisch is. Kan beter vind ik.

date score