Good 7.8 Score based on 24 reviews

BRASSERIE - WIJNBAR KWADRAAT

Brasserie - Wijnbar Kwadraat

Leugenberg 141 2180 EKEREN

Kitchen

French Belgian Seasonal

Closing days

Monday

Contact

Show phone number Email Website

Info

Facilities Possibility to book real-time, Playground, Children's menus, Parking, Disabled Access, Terrace, Garden, Bar - Lounge, Breakfast Atmosphere Contemporary surroundings
Payment methods American Express, Master Card, Visa
24 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

7.8 Based on 24 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 100%
  • Groups 100%
  • Kids 100%
  • Price/quality 100%
nancy van meir
nancy recommends this restaurant for:
Reviewed on 12/05/2017

wij zijn daar gisteren gaan eten met een bongo...

wij zijn daar gisteren gaan eten met een bongo bon,ik vond dat we nogal lang moesten wachten op ons eten.Daar er op dat moment geen volk aanwezig was eters bedoel ik dan,ik heb een koffie gevraagd ik denk dat ik daar meer als een half uur heb op moeten wachten.De service mag voor mijn mening ietsje vlotter gebracht worden.

Marc Van den Lemmer
Reviewed on 18/09/2016

Lekker eten en vriendelijk bediening...

Lekker eten en vriendelijk bediening

placeholder
Eddy Schuurman
Eddy recommends this restaurant for:
Reviewed on 27/04/2015

Weinig volk, toch lange wachttijden

Vrijdag met 4 personen gaan eten (2 kinderen)omstreeks 18u30. Restaurant was op dat moment vrij leeg (2 tafels) en terras volledig leeg. Aangezien het de laatste dag goed weer was leek me dit vrij vreemd. Had (onnodig) voor terras gereserveerd, bij binnenkomst was men hiervan niet op de hoogte. Integendeel, bij binnenkomst werd gewaarschuwd dat er slechts 2 tafels nog beschikbaar waren voor binnen (bleek achteraf totaal niet te kloppen, restaurant bleef leeg). Bediening was van goede wil en vriendelijk maar we moesten voor alles zeer lang wachten. Zo was er blijkbaar geen crème brulée meer, dit werd 10 minuten na de bestelling gemeld. We krijgen terug de dessertkaart maar moeten opnieuw 10 minuten wachten om een nieuwe bestelling te maken. Gezien het frisser werd zijn we binnen gaan zitten in het quasi lege restaurant. Onze drankbestelling kregen we ook maar niet, deze waren ze vergeten. Bij het nakijken van de rekening bleek dat er 1 hoofdgerecht te veel werd afgerekend, dit kan gebeuren en werd ook snel rechtgezet. Jammer, ik ga hier niet meer terugkomen maar toch is het gevoel dubbel. Deze brasserie heeft zeker potentieel, qua prijs -kwaliteit verhouding klopt het ook (democratische prijzen voor hoofdgerechten). De bediening is vriendelijk maar onbegrijpelijk traag gezien het weinige volk. Misschien een off-day gehad, ik hoop alleen maar dat het karig aanwezige publiek geen teken aan de wand is.

Kevin Truyts

Ontgoochelende familielunch

Normaal gezien schrijf ik geen recensies maar dit moet me toch even van het hart. Deze middag ter gelegenheid van mijn grootvader's 84ste verjaardag uitgenodigd in het Kwadraat met de ganse familie. Er was een vaste menu afgesproken maar bij aankomst bleek al snel dat er slechts 4 voorgerechten konden geserveerd worden en de rest een andere keuze moest maken. Welke de alternatieven waren werd heel onduidelijk en wat onzeker gecommuniceerd. De kleinsten konden kiezen uit het kindermenu maar wanneer ze spaghetti vroegen, bleek deze ook 'uitverkocht'. Na ongeveer 1:15 u kregen we eindelijk ons voorgerecht: kwartels waren goed maar kaaskroketten zeer middelmatig. Huiswijn was ok maar niet meer dan dat. Hoofdgerechten kwamen uiteindelijk 2:30u na aankomst! Porties waren klein en waar de 'wintergroenten' waren gebleven was ook niet duidelijk. Personeel liep ondertussen onbehulpzaam rond en misten elke ervaring. Geen probleem om jonge mensen aan te stellen maar zet er dan tenminste 1 ervaren maître tussen! 5 man voor de zaalbediening bleek niet te werken zelfs al hadden ze maar een tafel of 6-7 te bedienen. Na aandringen kwam het dessert uiteindelijk na meer dan 3:15u tafelen. Koffie werd pas erna opgenomen. Om deze schertsvertoning te kunnen doorspoelen werd ons een gratis koffie van het huis aangeboden. Van een royale geste gesproken. Pijnlijk om te moeten zien hoe teleurgesteld mijn grootvader vertrok. Hier zien ze ons zeker niet meer terug.

a tilborg

Goede kwaliteit eten maar voor een romantich...

Dit restaurant is goed . maar minder zie hier boven.

francois huygen

Ondanks in het verleden dat we reeds uren moest...

Ondanks in het verleden dat we reeds uren moesten wachten hebben wij het na een jaar opnieuw geprobeerd. Resultaat : 6.30 u aangekomen hoofdschotel 9.05u. Naar kwaliteit toe voorgerechten OK, entrecote en vegetarische schotel OK, Kalfsragout droog, tournedos taai. Door het langdurig wachten hebben we wel 3 flessen wijn gedronken deze was zeker zijn prijs waard

Christophe Van Aerschot

Wij zijn vanmorgen een luxe ontbijt gaan eten...

Wij zijn vanmorgen een luxe ontbijt gaan eten in Kwadraat en waren uiterst tevreden! Mooi interieur, leuk terras (jammer van het slechte weer, anders hadden we buiten gaan zitten!), porties zeer ruim, supervriendelijke en vlotte bediening. Zeker zijn geld waard! Wij komen zeker terug!

Debby Lauwers

super communiefeest gehad ! goede bediening...

super communiefeest gehad ! goede bediening en lekker eten

Jorn Vingerhoets

Het is er veel op vooruitgegaan sinds men laats...

Het is er veel op vooruitgegaan sinds men laatste bezoek hier, de bediening is veel beter en vooral de wachttijden zijn een heel stuk korter. Het eten was zeer lekker, alleen enkele opmerkingen bij het voorgerecht. Men vrouw had de krab genomen, deze was een beetje "overpeperd" zodat de smaak wat verloren ging en de portie kalfszwezerik als voorgerecht is een beetje karig voor die prijs. De hoofdgerechten daarentegen waren volledig in orde alsook het dessert . Door het wegnemen van een deel tafels achteraan, was het ook een stuk gezelliger geworden om te zitten. Doe zo verder het gaat volledig de goede richting uit.

Paul Stynen

Op uitnodiging toch nog eens hier binnen gesukk...

Op uitnodiging toch nog eens hier binnen gesukkeld na de slechte ervaringen in het rokers tijdperk. Ben blij dat de rekening niet naar mij ging. Al is de kwaliteit goed, de bediening en het kader mogen van mij onder de 5 genoteerd worden.

Alle beoordelingen van dit restaurant