Reviews for Het District

694 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
694 reviews
date score
Roel
Reviewed on: 16/02/2020
Roel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker gegeten en goede service!...

Zeer lekker gegeten en goede service!

Herman
Reviewed on: 15/02/2020
Herman recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Wij kwamen voor Valentijn te vieren en op een...

Wij kwamen voor Valentijn te vieren en op een uur hadden wij alles gehad : aperitief, soep, hoofdgerecht en koffie. Toen we ons aperitief hadden gekregen stonden ze er al onmiddellijk met onze soep terwijl ons aperitief nog niet op was. Soep was op en direct kwam al het hoofdgerecht. Toen ons hoofdgerecht op was en afgeruimd vroegen we voor af te sluiten met een koffie/thee. Onze wijn was nog niet op en daar kwam de koffie al. We hadden gehoopt om een rustige avond tafelen maar dat was niet zo. Het was allemaal heel lekker maar veel te snel. Is het misschien omdat wij de valentijnsmenu niet hadden genomen of omdat we er al om 17.45 u. waren en er nog niet zoveel volk was ...

Henricus
Reviewed on: 15/02/2020
Henricus recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk personeel...

Vriendelijk personeel

Lianne
Reviewed on: 15/02/2020
Lianne recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goede service en heel lekker eten, heel gezelli...

Goede service en heel lekker eten, heel gezellig

Mirjam
Reviewed on: 09/02/2020
Mirjam recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Altijd even vriendelijk, Ik had voor een sugges...

Altijd even vriendelijk, Ik had voor een suggestie met zalm gekozen hhmmm super lekker en meer dan voldoende

Elke
Reviewed on: 03/02/2020
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Proper, vriendelijk personeel. Eten is goed,...

Proper, vriendelijk personeel. Eten is goed, wel iets prijziger. Zouden beter iets kleinere porties geven en de prijs wat laten zakken. Je gaat zeker niet van tafel met honger

Ingrid
Reviewed on: 03/02/2020
Ingrid recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke en goede bediening. Vers gesneden...

Vriendelijke en goede bediening. Vers gesneden fruit zou het nog beter maken

Gerda
Reviewed on: 27/01/2020
Gerda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijke bedienin...

Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijke bediening

Johan
Reviewed on: 27/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ontbijt was meer dan genoeg en ruime keuze....

Ontbijt was meer dan genoeg en ruime keuze. Personeel is vriendelijk.

Jan
Reviewed on: 27/01/2020
Jan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Een ronde tafel werd ons aangeboden waardoor...

Een ronde tafel werd ons aangeboden waardoor het praten net iets makkelijker verliep. Het eten heeft iedereen goed gesmaakt en de bediening maakte van deze avond een topavond.

date score