Reviews for Het District

623 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.7
623 reviews
date score
Christine
Reviewed on: 02/09/2019
Christine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was allemaal heel verzorgd, zeker genoeg...

Het was allemaal heel verzorgd, zeker genoeg voorzien voor dit ontbijt, en heel vriendelijke bediening!

muriel
Reviewed on: 29/08/2019
muriel recommends this restaurant for: Price/quality

Zeer lekker eten . En supertoffe bediening ....

Zeer lekker eten . En supertoffe bediening .

julien
Reviewed on: 28/08/2019
julien recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten op een gezellig terras en wij keken...

Lekker eten op een gezellig terras en wij keken uit naar ons plaatselijk park. Wij gaan dit zeker nog eens overdoen?.

Hedwig
Reviewed on: 26/08/2019
Hedwig recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was lekker en heel gezellige sfeer. De...

Het was lekker en heel gezellige sfeer. De bediening was top op het gebied van klantvriendelijkheid.

Théo
Reviewed on: 26/08/2019
Théo recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

TOP!...

TOP!

Maria
Reviewed on: 26/08/2019
Maria recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

vriendelijke en vlotte bediening...

vriendelijke en vlotte bediening

Paul
Reviewed on: 26/08/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Ontbijt is super verzorgd !...

Ontbijt is super verzorgd !

Wim
Reviewed on: 25/08/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Een grote verscheidenheid aan wat je 's morgens...

Een grote verscheidenheid aan wat je 's morgens op de ontbijttafel verwacht. Geserveerd in een aangenaam kader. Wij waren met acht personen, maar evengoed voor twee is een ontbijt in het District aan te raden. Wij komen zeker terug!

Toby
Reviewed on: 23/08/2019
Toby recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Erg vriendelijke en vlotte bediening , en...

Erg vriendelijke en vlotte bediening , en je kan er op terras zitten

dave
Reviewed on: 23/08/2019
dave recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

snelle bediening, lekker eten, uitstekende...

snelle bediening, lekker eten, uitstekende locatie

date score