Reviews for Het District

636 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
636 reviews
date score
Danny
Reviewed on: 07/10/2019
Danny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds was alles weer dik in orde! Wij...

Zoals steeds was alles weer dik in orde! Wij komen graag terug!

Johan
Reviewed on: 07/10/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het open buffet word steeds weer aangevuld...

Het open buffet word steeds weer aangevuld met verse warme of koude producten, zeer lekkere bereidingen en gezellige sfeer met op en top vriendelijke bediening.

Theo
Reviewed on: 07/10/2019
Theo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Keuze alsook onbeperkt koffie is zeker ok...lek...

Keuze alsook onbeperkt koffie is zeker ok...lekkere cava trouwens.het warme eten was wel vlug afgekoeld..al in de warmhoudbakken..(beuling...balletjes..enz.)..service en vriendelijkheid is zeker goed...

Aline
Reviewed on: 07/10/2019
Aline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Zoals altijd tevreden. Lekker eten en vriendeli...

Zoals altijd tevreden. Lekker eten en vriendelijk personeel.

Linda
Reviewed on: 07/10/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten vriendelijke en vlotte bediening...

Lekker eten vriendelijke en vlotte bediening

Peggy
Reviewed on: 07/10/2019
Peggy recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Ontbijt loopt van 9.30u tot 12.30u, dus 10u...

Ontbijt loopt van 9.30u tot 12.30u, dus 10u gereserveerd. Je krijgt cava OF fruitsap, mag gerust allebei zijn. Hapje gegeten en een tasje koffie gedronken. Tot daar geen probleem, Koffie à vollenté maar daar moest je achter vragen, ipv gewoon koffie bij het buffet te zetten. We hebben met wat moeite een 2e klein kopje gekregen.11u geen koffiekoekjes meer, ook niet bijgevuld. Eigenlijk werdt er na 11u niks meer bij gevuld. 12u was het buffet zo goed als afgeruimd. En dit voor 21€ pp. Ik voel mij bekocht op deze manier. Op deze manier zeker geen aanrader.Wel goed ontvangen maar de rest liet zeker te wensen over. Mvg

PAUL
Reviewed on: 05/10/2019
PAUL recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening ! Ook zeer gezelllig ingericht.

Vincent
Reviewed on: 04/10/2019
Vincent recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Attente bediening, lekker eten voor juiste...

Attente bediening, lekker eten voor juiste prijs

Cindy
Reviewed on: 03/10/2019
Cindy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer lekker eten. Goede prijs/kwaliteit verhou...

Zeer lekker eten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Théo
Reviewed on: 30/09/2019
Théo recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Een aanrader. TOP...

Een aanrader. TOP

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below