Reviews for Blue 'zt

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
8 reviews
date score
René
Reviewed on: 24/12/2017
René recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

héérlijk !

mooi kader, heel lekker gegeten, prima ontvangst, bediening top ! heel redelijke prijzen ! hier komen wij graag terug !

Brigitte
Reviewed on: unknown

Zeer Terleurstellend

Dit is weer zo'n restaurant waar jij je bestolen voelt bij het buiten gaan. Met 5 personen daar gaan eten en geen een van de 5 die tevreden was! 2 van ons namen de vegetarische pasta, € 17 voor een (kleine) portie smakeloze en overgare pasta! De 3 andere namen de wok met kip - € 18 - die zo pikant en te zout was dat het niet eetbaar was. Je moet het maar kunnen (en durven)! A.u.b. een beetje meer respect voor de mensen die jullie etablissement komen bezoek! Ik waag mijn kans alvast nooit meer.

Wim
Reviewed on: unknown

Ondertussen al zeker 20 keer bezocht. Elke...

Ondertussen al zeker 20 keer bezocht. Elke keer opnieuw superlekker eten. Fantastische bediening en een hedendaagse gezellige sfeer.

Jorn
Reviewed on: unknown

Het interieur is mooi, strak en modern. De...

Het interieur is mooi, strak en modern. De bediening was heel goed, zeer vriendelijk en attent ondanks de drukte. Het eten was lekker zonder echt speciaal te zijn, maar ik vind dat je voor dit alles een beetje teveel eurotjes moet neertellen, vooral de voorgerechten & desserts zijn een beetje overdreven quasi kostprijs. De wijn daarentegen was zijn geld meer dan waard.

kristel
Reviewed on: unknown

voor een snelle hap of uitgebreid eten altijd...

voor een snelle hap of uitgebreid eten altijd wel voor ieder iets wil,en de bediening was supper alles zo loskes heel aangenaam

Danny
Reviewed on: unknown

Had Gemarineerde ribben Blue'zt besteld. ...

Had Gemarineerde ribben Blue'zt besteld. Werd lauw opgediend met groentjes flests geworden door te lang in olie. Mijn echtgenote had de gewokte Chinese mie die te pikant was. Kindermondjes werden later bediend dan volwassenen. Misschien op een verkeerde moment gekomen? Bediening daarentegen was vriendelijk en attent. Kader was aangenaam.

Elke
Reviewed on: unknown

Al een paar keren geweest, en het eten is altij...

Al een paar keren geweest, en het eten is altijd af. De 'amuses gueules' zijn altijd verrassend. Leuk om te eten of om gewoon iets te drinken.

Koen
Reviewed on: unknown

Eten was lekker, maar niet overdonderend. Bedie...

Eten was lekker, maar niet overdonderend. Bediening was koel maar correct. Veranda is wel gezellig maar valt soms buiten de ogen van de bediening wanneer het terras vooraan volzet is.

date score