Reviews for De Laet & Van Haver Dining

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.4
6 reviews
date score
placeholder
Anita
Reviewed on: 22/02/2019
Anita recommends this restaurant for: Couples

Geboekt met two4one bon

Op het moment dat wij lieten weten dat wij via two4one bon geboekt hadden liet het personeel dit snel merken. Een aperitiefdrank hadden wij reeds besteld, maar aansluitend werd ons niets extra meer gevraagd...terwijl wij graag een fles wijn hadden besteld. Het bijbordje met stukje brood op werd zonder gevraagd ineens weggenomen. We keken verbaasd naar elkaar want wilde dit verder nog opeten. We waren nog bezig met onze aperitief en het voorgerecht stond voor onze neus (te snel dus) Ik vroeg ipv een dessert (dat inclusief bon was) een kop koffie en het was alsof ik iets onmogelijks vroeg. (volgens mij is een kop koffie toch goedkoper dan een dessert?) De presentatie van het kop koffie was in orde (bordje met twee koekjes en een chokolaat'je). Mijn vriend vroeg ook nog een kop koffie en na enkele minuten wachten werd het kopje prompt op tafel neergeploft...geen ondertas, geen melk, geen koekjes niets! Dat was de kers op de taart. Voor ons is uit eten gaan met zo'n bon een manier om 'nieuwe' resto's te ontdekken. Maar hier zullen wij zeker en vast niet meer komen.

Stoere
Reviewed on: unknown
Stoere recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Superieur vlees, maar prijzig

We kwamen met 6 en moesten hier goed op tijd voor reserveren. Het eten was subliem en vers afgesneden. We hebben gekozen voor de degustatie van entrecôtes, een absolute aanrader, met enkele personen, elks 4 stukjes van 4 verschillende rundersoorten. Een entrecôte op zichzelf is lekker, maar pas bij de degustatie komen alle verschillende smaken echt tot hun recht. Een absolute aanrader. Jammer genoeg zijn niet alle stukjes vlees even goedkoop. De open keuken is een leuk gegeven, alleen heb je inderdaad een beetje rook die zich in de richting van de zaal verspreid. Fijne avond gehad, de rekening moet je erbij nemen.

Nadine
Reviewed on: unknown

Gerechten waren lekker,maar heel duur . Tafel...

Gerechten waren lekker,maar heel duur . Tafel over de open keuken, Heel veel rook, geen dampkap aan, Ik was blij wat frisselucht te hebben bij het verlaten van de zaak, maar onze kledij is goed voor de was van de geur...spijtig .. Patron aan tafel met zijn vrouw en andere klant, vind ik not done ..

Nathalie
Reviewed on: unknown

Jammer genoeg nemen ze hier nog reservaties...

Jammer genoeg nemen ze hier nog reservaties aan wanneer de zaak volgeboekt is. Wij werden aan een bijzettafeltje geplaatst dus hebben de zaak dan maar verlaten; iedere klant betaalt evenveel, en mag dan ook aan een volwaardige tafel zitten. Jammer.

Bianca
Reviewed on: unknown

LEKKER, FIJNE KEUKEN, LEUK,HEEL VERZORGD EN...

LEKKER, FIJNE KEUKEN, LEUK,HEEL VERZORGD EN CASUAL, WIJ KOMEN ZEKER TERUG

date score