Reviews for De Troubadour

2431 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
2431 reviews
date score
Katleen
Reviewed on: 27/06/2022
Katleen recommends this restaurant for: Couples

Wij hebben zaterdagavond erg gezellig getafeld...

Wij hebben zaterdagavond erg gezellig getafeld en genoten van een uitstekend menu met lekkere wijnen.

Tom
Reviewed on: 26/06/2022
Tom recommends this restaurant for: Gastronomy

(H)Eerlijke verse producten, zalig bereid....

(H)Eerlijke verse producten, zalig bereid. Er is over nagedacht. Genoeg tijd tussen elke gang. Duidelijke uitleg bij elk gerecht dat wordt geserveerd.

Sophie
Reviewed on: 20/06/2022
Sophie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Gaan eten bij John, ik heb het zo gemist......

Gaan eten bij John, ik heb het zo gemist... iets meer dan 2 jaar. Gelukkig hebben we lang, veel en nog steeds mogen genieten van zijn heerlijke take away menu's. Maar nu de beleving in zijn vernieuwd restaurant... heerlijk gewoon. I'll be back, twice ;)

walter
Reviewed on: 20/06/2022
walter recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

mooie vernieuwde setting, lekker eten, goede...

mooie vernieuwde setting, lekker eten, goede vriendelijke bediening

María
Reviewed on: 18/06/2022
María recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Uitstekende service, lekkere eten. Een aanrader...

Uitstekende service, lekkere eten. Een aanrader om jezelf en je partner te trakteren.

Christel
Reviewed on: 18/06/2022
Christel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Was de eerste keer nadat we de take away tijden...

Was de eerste keer nadat we de take away tijdens Corona hadden leren keNnen dat we kwamen eten. Het was een sensatie qua geuren kleuren en smaken. Enkel was er wel veel lawaai van de aanpalende tafels. Op sommige momenten moest ik bijna roepen om iets te zeggen tegenover mijn partner

Dirk
Reviewed on: 12/06/2022
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer fijn eten en super gezellig met een leuke...

Zeer fijn eten en super gezellig met een leuke bediening er boven op wat meer moet je nog hebben zeker voor herhaling vatbaar

Katrien
Reviewed on: 12/06/2022
Katrien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We zijn vriendelijk ontvangen, we hebben goede...

We zijn vriendelijk ontvangen, we hebben goede uitleg gekregen over het menu, het eten was enorm lekker en de bediening was heel goed.

Bart
Reviewed on: 07/06/2022
Bart recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

héél lekker gegeten, topbediening en natuurlijk...

héél lekker gegeten, topbediening en natuurlijk een pluim voor gastheer "john"

Kathleen
Reviewed on: 05/06/2022
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer fijne vriendelijke bediening en ontzettend...

Zeer fijne vriendelijke bediening en ontzettend lekker gegeten in een stijlvol interieur.

date score