Reviews for Liang's Garden

90 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
90 reviews
date score
marc
Reviewed on: 16/02/2020
marc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

we gingen met een bongo bon. We waren eerst...

we gingen met een bongo bon. We waren eerst even teleurgesteld dat er een vast menu werd opgelegd en er geen keuze was, maar de teleurstelling was van korte duur en onterecht. We werden verwend met een prachtig menu met de befaamde toren dim sum en dan drie visschoteltje en vervolgens drie vleesschotels. Het was werkelijk heel fijn, heel lekker en meer dan voldoende.

Daan
Reviewed on: 12/02/2020
Daan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super bediening en zeer verfijnd eten. Wijn...

Super bediening en zeer verfijnd eten. Wijn aan vriendelijke prijzen. Alles gewoonweg top, zoals we gewend zijn daar.

Jurn
Reviewed on: 11/02/2020
Jurn recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Zeer lekker gegeten!...

Zeer lekker gegeten!

Hildegarde
Reviewed on: 04/02/2020
Hildegarde recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Top Chinees heel lekker juist iets anders....

Top Chinees heel lekker juist iets anders. Top bediening lekker Portugese wit wijntje bedankt

Rudi
Reviewed on: 26/01/2020
Rudi recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Eerste bezoek sinds verhuis uit de Marktgravele...

Eerste bezoek sinds verhuis uit de Marktgravelei, nog even lekker maar de locatie en het interieur zijn veel minder klassevol als voorheen. De keuken blijft echter wel TOP ...het belangrijkste !

Nathalie
Reviewed on: 21/01/2020
Nathalie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het plaatje klopt volledig...

Het plaatje klopt volledig

Christine
Reviewed on: 22/11/2019
Christine recommends this restaurant for: Gastronomy

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening...

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening

Filip
This review is written after a reservation for the Lunchmenu aan €18
Reviewed on: 08/11/2019
Filip recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Goede wijn (Pinot Noir) :-)...

Goede wijn (Pinot Noir) :-)

Geert
Reviewed on: 31/10/2019
Geert recommends this restaurant for: Couples

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte...

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte bediening, hoge prijzen dus je verwacht een verfijnde keuken. Gemiste kans.

Dirk
Reviewed on: 30/10/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, leuk kader en aangename bediening...

Lekker eten, leuk kader en aangename bediening

date score