Reviews for Liang's Garden

92 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
92 reviews
date score
Bjorn G.
Reviewed on: unknown

Wij reserveerden het restaurant via resto.be...

Wij reserveerden het restaurant via resto.be en kregen een bevestiging van onze reservatie. Na een treinrit van 2 uur kwamen we ter plaatse om vast te stellen dat ze in verlof waren.... van service gesproken.

Maurits
Reviewed on: 29/07/2017

restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof...

restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof. Toch reservatie gekregen?

Marc
Reviewed on: 26/07/2017

Restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof...

Restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof!!!!! Niet gemeld op uw site.

Gert
Reviewed on: 31/05/2019
Gert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Veel te weinig personeel, zowel in zaal als...

Veel te weinig personeel, zowel in zaal als keuken met lange wachttijden en mindere kwaliteit tot gevolg.

Geert
Reviewed on: 31/10/2019
Geert recommends this restaurant for: Couples

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte...

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte bediening, hoge prijzen dus je verwacht een verfijnde keuken. Gemiste kans.

Betty
Reviewed on: 05/06/2019
Betty recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezel...

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezellig,we zaten alleen in het restaurant ...

Tibbe
Reviewed on: 31/05/2019
Tibbe recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten was goed als altijd. Echter de service...

Het eten was goed als altijd. Echter de service was ondermaats. Er

Valerie
Reviewed on: 12/12/2018
Valerie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten was heel lekker! het restaurant geeft...

het eten was heel lekker! het restaurant geeft eerder de indruk van een afhaal restaurant, hun vorige locatie was beter.

georges v.
Reviewed on: 01/12/2017
georges v. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

voor menu...

voor menu

placeholder
Michel
Reviewed on: unknown

Het is nog een afgietsel van wat het eens was ....

Ben vrij recent 2x gaan eten in de nieuwe Liang's Garden. Ik was een grote fan van de vroegere locatie. Hier schiet nu echter niks van over : het restaurant beneden lijkt op een ingekrompen bedrijfskantine met sobere tafeltjes, enkel de bovenverdieping kan me me nog bekoren : ook erg klein maar in het klassieke chinese kader. Van het vroegere menu schiet niet veel over : de kwaliteit blijft goed. Toen we de vorige keer, na het maken van een afspraak, toekwamen bleek er geen plaats te zijn en wou men ons op een geimproviseerd kampeertafeltje tegen een radiator aan plakken. Na jaren een trouwe fan van de Liang's Garden geweest te zijn heb ik momenteel mijn conclusies getrokken : verander de locatie en de stijl of je gaat failliet ! De prijzen zijn hoog in vergelijking met anderen, daartegenover staat nog steeds een zeer goede kwaliteit van gerechten.

date score