Reviews for De Orangerie

239 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
239 reviews
date score
René
Reviewed on: 22/09/2020
René recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We hebben lekker gegeten. Verzorgde presentatie...

We hebben lekker gegeten. Verzorgde presentatie van de gerechten. Vriendelijke ontvangst en en een gemoedelijke sfeer.

Ria
Reviewed on: 08/09/2020
Ria recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk onthaal, prima bediening en heel...

Vriendelijk onthaal, prima bediening en heel lekker en verrassend eten.

Stefaan
Reviewed on: 04/09/2020
Stefaan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Oergezellig huiskamerrestaurant met beperkte...

Oergezellig huiskamerrestaurant met beperkte kaart vol originele gerechtjes. Maar zoals meestal het geval is: in de beperking komt de meester tot ontbolstering. En meer heb je niet nodig voor een culinaire genieterij.

Jean-Pierre
Reviewed on: 22/08/2020
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij zijn door mondreclame naar de Orangerie...

Wij zijn door mondreclame naar de Orangerie gekomen en hebben er zeker geen spijt van. Het eten was zeer lekker, warm geserveerd en vers. De bediening was correct. Om zeker terug te komen.

Ann
Reviewed on: 16/08/2020
Ann recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Zeer lekker gegeten en mooi gepresenteerd....

Zeer lekker gegeten en mooi gepresenteerd. Zeer vriendelijke bediening. Crème glacée als afsluiter was perfect.

Ann
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 28/07/2020
Ann recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was heel lekker en mooie porties....

Het eten was heel lekker en mooie porties. De bediening was correct maar kon iets vriendelijker. Een van ons vroeg een pintje en kreeg als antwoord dat het geen café was. Er was een groot verschil in bediening tussen mensen die ze kenden en niet kenden.

Guy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 26/07/2020
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eerlijke, lekkere keuken in een gezellig kader....

Eerlijke, lekkere keuken in een gezellig kader. Vriendelijke, vlotte bediening.

Guy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 25/07/2020

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Voor...

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

Ellen
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 24/07/2020
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitstekende keuken, zeer fijne bediening en...

Uitstekende keuken, zeer fijne bediening en mooie setting op het terras.

Frank
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 22/07/2020
Frank recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Omdat alles tot in de puntjes geregeld was.Vrie...

Omdat alles tot in de puntjes geregeld was.Vriendelijk ontvangst van de dame, zeer sympathieke dame en zeer spontaan. De bediening aan tafel door de chef des huize was zeer vriendelijk en met de nodige uitleg. Ook bij het kiezen van een fles witte en daarna rode wijn kregen we de nodige uitleg.De presentatie van de borden was zeer goed en vooral zeer lekker.Een aanrader voor iedereen . Moest het wat dichter bij huis zijn kwamen we vaker, maar we gaan zeker terugkomen.

date score