We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.8 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Erik R.A.
Reviewed on: unknown

Heb er nog niet gegeten, wel al als café op...

Heb er nog niet gegeten, wel al als café op een zaterdagavond bezocht: lekkere huiswijn in vrij grote glazen, goede muziek (van jazz tot Elvis Costello) en vrij druk. Hierin ligt ook het minpunt van dit charmante pand: de akoestiek met de hoge muren is verschrikkelijk slecht. Elk woord van de tafels naast je resoneert mee in jouw gesprek, wat na een tijdje tot hoofdpijn leidt. Nee, deze was niet aan de wijn te wijten ....

Katrijn
Reviewed on: unknown

Dit was de 2e keer dat we hier naar toe gingen...

Dit was de 2e keer dat we hier naar toe gingen en het blijft SUPER!! De porties die je hier krijgt zijn best wel groot, dus hou er rekening mee. Het is een klein gezellig restaurantje en van inkleding simpel maar heel gezellig!! Wij kunnen al niet wachten tot het wat beter weer zodat we ook eens een keertje op het terrasje vooraan kunnen gaan zitten. (dit was de kleine hint dat we zeker terugkomen)

Ann
Reviewed on: unknown

Zaterdag gezellig een hapje gaan eten met een...

Zaterdag gezellig een hapje gaan eten met een vriendin ... en jullie mogen ons zeker nog verwachten ... enorm lekker mojito, leuke bediening, lekker eten en dit allemaal in een sfeervolle omgeving. Beslist de moeite waard.

Gert
Reviewed on: unknown

Ongecompliceerd, charmant huiskamerinterieur....

Ongecompliceerd, charmant huiskamerinterieur. Aangenaam zonder meer. Voor een snelle gezellige lunch of een zomers ontbijt/brunch op het terras een excellent adresje; voor een rustig diner 's avonds iets te afhankelijk van de grillen van het personeel. Sommige dagen moet je wel erg lang wachten alvorens een bestelling wordt opgenomen, weer andere is de bediening ronduit perfect. Nog een minpuntje 's avonds: zeker geen uitzonderlijke keuken. De gerechten zijn oké - maar ook niet meer dan dat - zolang je het simpel houdt. Dat doe ik dan ook in het vervolg. Tot slot: correcte prijzen.

chris
Reviewed on: unknown

Vrijdagavond, afspraak met 2 vrienden. Het...

Vrijdagavond, afspraak met 2 vrienden. Het restaurant is tof gelegen, vlakbij station Berchem en Dageraadplaats. 19uur was blijkbaar vroeg; geen volk en ook tamelijk killig in de benedenzaal. Na 21.30 kwam er meer volk binnen, en werd de sfeer gezelliger. Bediening: vriendelijk, wat alternatief, gezellig. Kwaliteit: mijn gerecht (een slaatje met avocado) was lekker, maar er lag weinig avocado op, en er werd niet spontaan brood geserveerd. Vriendin bestelde de suggestie van parelhoen, maar moest deze terugsturen wegens onvoldoende opgewarmd in de microgolf. Spijtig, want dit kan gewoon niet. Er werd snel gevraagd of we aperitief wilden, maar nadien werden we op onze dorst gelaten. Besluit: leuke tent voor als je in de buurt woont en niet te veeleisend bent. Toffe inrichting.

JORIS
Reviewed on: unknown

Originele en zeer lekkere gerechten die heel...

Originele en zeer lekkere gerechten die heel vriendelijk en spontaan geserveerd worden. Unieke sfeer in een mooi pand aan de Cogels-Osylei!

All reviews of this restaurant