Reviews for Pain Pidou

318 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
318 reviews
date score
Victoria
Reviewed on: 12/08/2022
Victoria recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vriendelijk! Alles heel vers en lekker!...

Super vriendelijk! Alles heel vers en lekker! Leuke attentie voor de jarige!!! Toppers!

Carolina
Reviewed on: 09/08/2022
Carolina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker...

Lekker

Kenny
Reviewed on: 08/08/2022
Kenny recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

De sympathieke bediening , het gezellige kader...

De sympathieke bediening , het gezellige kader en de lekkere gerechten. Daar kom ik graag vanuit Sint Niklaas op zondagochtend voor naar Antwerpen.

Yannick
Reviewed on: 07/08/2022
Yannick recommends this restaurant for: Groups

Bediening deed zeker haar best, maar ik had...

Bediening deed zeker haar best, maar ik had het gevoel dat ze niet konden volgen, waardoor het lange wachttijden waren.

Dominica
Reviewed on: 04/08/2022
Dominica recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Altijd lekker...

Altijd lekker

Sonja
Reviewed on: 09/07/2022
Sonja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening...

Vriendelijke bediening

nicolien
Reviewed on: 01/07/2022
nicolien recommends this restaurant for: Groups

we hebben ruim een uur moeten wachten op onze...

we hebben ruim een uur moeten wachten op onze bestellen (we waren exact op tijd om 1230 uur ter plaatse, hebben heel lang moeten wachten op het opnemen van de bestelling en vervolgens een uur moeten wachten op onze broodjes - terwijl we met 2 kleine kinderen waren). De spiegeleitjes met brood voor de kindjes waren ook veel te kort gebakken;, het eigeel was volledig lopend. er werd op GEEN ENKEL MOMENT (niet bij aanbieden van de broodjes; niet bij betaling; niet tussendoor) geinformeerd over de lange wachttijd EN er werd op geen enkel moment excuses voor gemaakt.

Celine
Reviewed on: 26/06/2022
Celine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Personeel was niet vriendelijk. Eten was lekke...

Personeel was niet vriendelijk. Eten was lekker!

Christine
Reviewed on: 26/06/2022
Christine recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Leuke omgeving en vriendelijke bediening en...

Leuke omgeving en vriendelijke bediening en goede kwaliteit

Greet
Reviewed on: 21/06/2022
Greet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Had aangegeven een (tarwe)gluten probleem te...

Had aangegeven een (tarwe)gluten probleem te hebben. Er is geen reactie op gekomen. Maar er bleek bv geen roggebrood voorhanden.

date score